Viskas tarytum trijų paršelių pasakoje

Jurbarko kalėdinių eglučių poguliu savo feisbuko paskyroje pasidalino Lukas Pileckas, nufilmavęs jį prajuokinusį reginį. Gal ir būtų liūdna žiūrėti į nuvirtusias eglutes, jei ne tas linksmas, energingas jų lempučių žibėjimas.

„Galvoju, kad bus naujas meninis užmanymas čia. Guli, blizga. Šiaip visai nebloga idėja kitiems metams – eglučių parkelis aukštyn kotais, žemyn viršūnėmis“, – įraše šmaikštavo Lukas.

DELFI jis patikina, kad eglutes paguldė stiprus vėjas – pastarosiomis dienomis Jurbarke jis buvo kiek pakilęs. Vis dėlto, vyrui keista, kad jau antra diena eglutės nėra pastatomos ir panašu, kad seniūnija susitvarkyti neskuba.

Vaizdo įraše galima matyti, kad beveik visos eglutės guli – Lukui kelia juoką tai, kad stovėti liko eglutė iš plytų. „Čia kaip toje pasakoje apie tris paršelius. Kai vilkas papūtė į jų namelius, visi nugriuvo, išskyrus plytinį“, – juokiasi jis.

Patikino, kad eglutės jau atsistojo

Kalėdinių eglučių parkas įsikūręs Jurbarke, prie Dariaus ir Girėno bei Vytauto gatvių sankryžos. Vietines įmones puošti miestą kvietė idėjos iniciatorius, Jurbarko rajono savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojas Darius Juodaitis.

DELFI jis pranešė, kad šiandien eglutės jau buvo pastatytos.

„Eglutės pargriuvo dėl vėjo niekadėjo. Dar vakar su miesto seniūnu Romualdu Kuru šnekėjome apie tai, liepiau kaip galima greičiau atstatyti ir viską sutvarkyti. Tai šiandien ryte tas dalykas jau ir buvo padarytas“, – tikina D. Juodaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)