Į trilogijos, apie Lietuvoje veikusias pasipriešinimo okupantams kuopeles, trečiąją epo dalį -„Laisvės kaina. Disidentai.“ buvo sukviesta daug tiek scenos, tiek akademikų sluoksnyje gerai žinomų žmonių: Arūnas Sakalauskas, Dalia Michelevičiūtė, Ramūnas Rudokas, Jurgis Damaševičius ir kt.

Renginyje pasirodęs žinomas aktorius R. Rudokas atrodė itin laimingas, o kartu su neseniai pirmąkart mama tapusia žmona Justina mielai šnekučiavosi su kitais susirinkusiais svečiais, dalijosi įspūdžiais ir diskutavo.

Dar neseniai kalbėdama su DELFI J. Rudokė sakė, jog namuose Ramūnas demonstruoja mažai kam matomą savo asmenybės pusę – jis ne tik talentingas aktorius ar režisierius, bet ir labai rūpestingas tėtis bei dėmesingas sutuoktinis.

R. Rudoko žmona Justina tuomet pasakojo visada žinojusi apie savo vyro užimtumą, todėl jam beveik niekada nepriekaištaujanti. Tiesa, o ir priekaištauti nėra dėl ko, mat, kaip pasakoja buvusi manekenė, Ramūnas namuose ją apipila ne tik komplimentais, bet ir gėlėmis. Pasirodo, kad romantikos poros namuose neišvaikė ir neseniai gimęs jųdviejų sūnus Raidas Ramūnas. Veikiau priešingai – vos kelių mėnesių mažylis dar labiau sutvirtino sutuoktinių ryšį.

„Visada svajojau apie šeimą, vaikus. Nors mano seserys vyresnės penkeriais ir šešeriais metais, šeimoje visada kalbėdavome, kad tėvelius seneliais pirmoji padarysiu aš. Tai, matyt, gyvenimas taip viską ir sudėliojo. Galbūt tikėjausi ir tuo pačiu norėjau tapti jauna mama, o atsiradus mylimam vyrui šalia, jokių dvejonių neliko.

<...> Dar labai sunku patikėti, kad tai yra mano sūnus, kuris mane jau greitai vadins mama. Bet jausmas kosminis ir stebuklingas, visiškas pilnatvės jausmas, meilės lygis pasiekęs maksimumą. Motinystė „veža“, – DELFI sakė moteris.

DELFI primena, kad vaikelio R. Rudokas su žmona Justina susilaukė praėjusių metų rugsėjį.

Dar praėjusių metų birželio pradžioje socialiniuose tinkluose buvo išpublikuota 21-erių merginos nuotrauka, kuri jos sekėjams sukėlė įtarimų.

Po ja poros bičiulė džiaugsmingai užsiminė, jog ji laukiasi. Tačiau tuomet apie laukiantį šeimos pagausėjimą žinomas aktorius kalbėti nepanoro.

R. Rudokas iš pirmosios santuokos su pianiste Daiva Rudokiene turi dukrą Mildą, su buvusia mylimąja bei aktore Gabriele Kuodyte susilaukė dukters Patricijos, o iš ilgalaikių santykių su šokėja Katerina Voropaj augina sūnų Rojų.

Nors apie asmeninį gyvenimą žiniasklaidai komentarų R. Rudokas dažniausiai nedalija, apie tai, kad puoselėja jausmus jaunai gražuolei, naujienų portalui DELFI patvirtino jis pats dar praėjusių metų pradžioje. „Tai tiesa. Pokyčiai labai pozityvūs“, – lakoniškai tepasakė jis, klausiamas apie naują mylimąją.

Anot aktoriaus, pastaruoju metu jis gyvena tik pačiomis geriausiomis nuotaikomis ir meile bene perpus jaunesniam ir iš Skuodo kilusiam modeliui, „Elite Model Look Lithuania“ atrankos finalininkei Justinai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)