r jeigu tai panašu į sąmokslo teoriją apie galimą Rusijos įtaką Jungtinių Valstijų prezidento rinkimams, taip yra todėl, kad tokios mįslės ir prilygsta šiai sąmokslo teorijai. O juk žmonėms taip patinka sąmokslo teorijos!

Šiuo metu Holivude sklando nemažai neišaiškintų mįslingų istorijų apie garsenybes. Jos neduoda žmonėms ramiai miegoti naktimis. Ir pagrindinė to priežastis yra ta, kad tikrą istoriją supa daug vienų kitiems prieštaraujančių argumentų. Štai kelios tokios istorijos.

Kas iš tiesų nutiko lifte tarp Jay-Z ir svainės Solange?

Kaip žinoma, 2014 metais amerikiečių reperis Jay-Z su žmona Beyoncé ir svaine Solange po „Met Gala“ pokylio kartu važiavo liftu, ir Solange puolė savo svainį. Pasaulis buvo šokiruotas, kai buvo paviešintas lifte esančios vaizdo kameros įrašas. Deja, negalime grįžti atgal ir kartu su jais įlipti į tą liftą. Negalime paklausyti jų intymaus pokalbio. Kieno pusę turėtume palaikyti?

Atsakymas yra vienas – nė vieno. Nors praėjo jau beveik penkeri metai po šio incidento, jis vis dar išlieka didžiule mįsle. Vienintelis aiškus dalykas yra tas, kad šis incidentas, kai Solange fiziškai puolė svainį, sukrėtė visą pasaulį.

Sąmokslo teorija A: „Met Gala“ pokylio metu Rachel Roy flirtavo su Jay-Z. Jau tuomet sklandė gandų, kad reperį su šia dizainere kai kas sieja. Ir daugelis Carterių šeimos gerbėjų mano, kad moteris renginio metu buvo per daug draugiška reperiui, o tai supykdė jo svainę, kuriai galiausiai lifte trūko kantrybė.

Sąmokslo teorija B: Jay-Z sumanė po „Meta Gala“ pobūvio dar eiti į Rihannos vakarėlį. Taip pat sklandė gandų, kad tarp šių dainininkų kažkas vyksta. Sąmokslo teorijų kūrėjai mano, kad, jeigu tokie gandai būtų tiesa ir Jay-Z būtų nusprendęs eiti į Rihannos vakarėlį, o ne grįžti kartu su šeima namo, tai galėjo supykdyti Solange.

Kas yra tikrasis princo Harry tėvas?

Bulvarinė spauda tikrai negaili ir su malonumu taršo bet kurį garsų žmogų, nepanašų į savo tėvus. Pavyzdžiui, realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian gerokai skiriasi nuo savo seserų, nes yra aukštesnė ir šviesiaplaukė garbanė, o ne žemo ūgio juodaplaukė, kaip jos seserys. Kitokia išvaizda paskatino ne vieną sąmokslo teoriją.

Tačiau bene dažniausiai klausimas dėl tėvystės keliamas tuomet, kai kalbama apie raudonplaukį Didžiosios Britanijos princą Harry, kuris visai nepanašus į kitus Windsorus.

Sąmokslo teorija A: tikrasis princo tėvas yra buvęs princesės Dianos meilužis Jamesas Hewittas. Jis daug metų buvo Dianos jodinėjimo instruktorius, su kuriuo ji palaikė nesantuokinius ryšius santuokoje su princu Charlesu.

Tiesa, šios sąmokslo teorijos kūrėjai apsiskaičiavo ir pamiršo tą faktą, kad princesė Diana ir J. Hewittas susitiko jau po Harry gimimo. Visgi ši istorija vis dar yra gyva.

Sąmokslo teorija B: princas Charlesas yra tikrasis Harry tėvas. Na, čia yra labiau ne sąmokslo teorija, o tiesiog paprastas įsitikinimas.

Jamesas Hewittas ir princas Harry

Ar Marissa Tomei tikrai turėjo laimėti „Oskarą“?

1993 metais Marissa Tomei buvo nominuota „Oskarui“ už geriausią antraeilį moters vaidmenį filme „Mano pusbrolis Vinis“, tačiau ji turėjo be galo mažai galimybių laimėti, nes buvo dar labai jauna ir Holivude mažai žinoma aktorė. Šioje kategorijoje ji buvo nominuota kartu su tokiomis garsiomis aktorėmis kaip Vanessa Redgrave ir Miranda Richardson, todėl, kai ši jauna aktorė gavo auksinę statulėlę, gimė gandas.

Pagrindinė sąmokslo teorija byloja, kad laimėtoją paskelbęs aktorius Jackas Palance'as arba buvo per girtas, arba apsvaigęs arba pavargęs, kad galėtų perskaityti laimėjusios aktorės pavardę, parašytos ant iš voko ištraukos kortelės. Užuot paprašęs pagalbos ar padaręs kažką, kas tokioje situacijoje būtų logiška, jis paprasčiausiai perskaitė paskutinę pavardę, kuri buvo parašyta sufleryje. O tai buvo Marissa Tomei.

Manoma, kad esą tuo metu prodiuseriams buvo per didelė gėda aiškintis dėl tokios painiavos, todėl jie esą visus prisaikdino tylėti ir toliau elgėsi tarsi taip ir turėjo būti. Kadangi tai dar nebuvo interneto amžius, dabar jau niekas ir nesužinos visos tiesos. Tiesa, kai kas mano, kad filme „Mano pusbrolis Vinis“ M. Tomei buvo tikrai gera ir tikrai galėjo laimėti „Oskarą“.

Ar Bradas Pittas buvo neištikimas Jennifer Aniston?

Nors nuo jų skyrybų praėjo jau 13 metų, žmonėms vis dar yra likę labai daug neatsakytų klausimų. B. Pittas jau spėjo vesti ir išsiskirti su Angelina Jolie, tačiau žmonės nenustoja kalbėti apie šio aktoriaus skyrybas su pirmąja žmona.

Sąmokslo teorija A: J. Aniston ir B. Pittas buvo skyryboms pasmerkta pora, ir A. Jolie tiesiog atsidūrė ten ir tada, kai turėjo. Optimistai nori tikėti, kad Holivudo auksinė pora tiesiog išsiskyrė, ir Brado širdyje atsirado žmonos dydžio tuštuma, kurią užpildė Angelina. Esą jis gedėjo dėl nutrūkusių santykių it vėliau pametė galvą dėl Angelinos. Tai sena kaip gyvenimas istorija...

Sąmokslo teorija B: B. Pittas niekaip negalėjo ištraukti rankos iš medaus puodynės. Jis vis žvejojo svetimoje upėje. Suprantate, ką turime omeny? Daug mėgėjų analizuoti įsitikinę, kad B. Pittas tiesiog buvo neištikimas savo žmonai su A. Jolie. Tiesa, tie patys sąmokslo teorijų kūrėjai yra įsitikinę, kad B. Pittas ir A. Jolie išsiskyrė dėl Marion Cotillard, kuri tuo metu iš tikrųjų laukėsi savo vyro kūdikio.

Sąmokslo teorija C: Cheminės medžiagos smegenyse, o būtent dopaminas, privertė Bradą išsiskirti su Jennifer ir mestis į Angelinos glėbį. Beje, šią teoriją iškėlė realus gydytojas.

Kokio amžiaus yra Lorde?

Tai yra paprastas klausimas su dar paprastesniu atsakymu. Lorde išgarsėjo būdama šešiolikos. O dabar jai yra 22 metai. Ar ne?

Ir tai yra viena keisčiausių mįslių Holivude? Tamsiausiame interneto kampelyje net egzistuoja speciali vieta, kur šiuo klausimu diskutuojama taip pat aršiai, kaip ir apie 2016 metų Amerikos prezidento rinkimus.

Sąmokslo teorija A: Lorde yra maždaug 40 metų. Bent jau taip teigia dalis „Twitter“ ir „Reddit“ vartotojų ir tų, kurie per daug prisižiūrėjo „X failų“. Tinklaraštis „Deadspin“ net patikrino jos nuotrauką amžių tinklapyje „How Old“ ir šis atsakė... 30, 36 ir 49.

Lorde

Sąmokslo teorija B: Lorde yra apie 25 metus. Ir tokias kalbas skleidžia tie, kas mėgsta užklijuoti savo nešiojamųjų kompiuterių kameras, nes juos esą kažkas seka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)