Draugai, šeima ir nepažįstami žmonės apie jauno vyro panašumą į princą kalba metų metus, tačiau apie tai rimtai jis susimąstė tik princui Harry ir M. Markle oficialiai paskelbus apie sužadėtuves.

Vos per kelis mėnesius nekilnojamojo turto srityje dirbusio Rh. Whittocko gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – ramią kasdienybę viename Kento grafystės miestelyje pakeitė kelionės po pasaulį oficialiai mėgaujantis panašumu į karališkosios šeimos atstovą.

„Nuo kovo praktiškai nuolat keliauju, štai buvau nuskraidintas į Honkongą, kur vieno milijardieriaus vakarėlyje vaidinau princą Harry, teko dalyvauti ir tiesioginėje televizijos laidoje. Kažkas neįtikėtino. Seniau apie tai daug nemąstydavau, nors žmonės ir sakė, kad esu labai panašus į princą. Dauguma tokių antrininkų patys to panašumo į kitą žmogų net neįžvelgia. Tik kuo daugiau nuotraukų darausi, tuo dažniau savęs klausiu: čia jis ar aš“, – teigia jis.

Nors princo Harry gyvenime yra viena vienintelė Meghan, Rhysas, pradėjęs vaidinti princą, turi net šešias partneres. Jaunas vyras bendradarbiauja su šešiomis britų agentūromis, turi partnerių Jungtinėse Valstijose, Vokietijoje, Belgijoje ir Nyderlanduose. Anot jo, viskas prasidėjo prieš septynerius metus.

„Jau nuo 2011 metų žmonės tiesiog gatvėje eidavo prie manęs ir sakė, kad atrodau, kaip princas Harry. šeima ir draugai taip pat kartojo tą patį. Taigi nusprendžiau susisiekti su keliomis antrininkų agentūromis. Žinoma, nesulaukiau jokio atsakymo, tad pamaniau, jog tai viskas, na, bent buvau pabandęs. Tuo metu Harry atliko karinę tarnybą, taigi jie nenorėjo, kad jis būtų dėmesio centre. Todėl ir man darbų neatsirado. Lapkritį, kai buvo oficialiai paskelbta apie sužadėtuves, man paskambino vienas agentas ir paklausė, ar vis dar esu panašus į princą Harry. Atsakiau, kad taip, taigi susitikome. Mane įtraukė į katalogą, o nuo kovo užsakymai pradėjo vyti vienas kitą“, – pasakoja britas.

Užsitarnavęs vardą socialinėje žiniasklaidoje ir susikūręs savą svetainę, jis nusprendė sudalyvauti karališkosios šeimos antrininkų konkurse.

Ten jis susipažino su ispane Inmaculada Santisteban – M. Markle antrininke. Jų duetas buvo oficialiai pripažintas panašiausiu į Harry ir Meghan porą. Nors ir nekalba ta pačia kalba, 33 metų ispanė su britu labai susidraugavo. Jie tvirtina esantys tik draugai, ir neketina pasekti karališkųjų originalų pėdomis ir įsimylėti.

„Po pergalės antrininkų konkurse ji mane pakvietė apsilankyti Sevilijoje, labai smagiai praleidome laiką, tačiau noriu pabrėžti, kad mes tik labai geri bičiuliai“, – sako britas.

Nieko keisto, jog daugiausia darbo britas turėjo per Harry vestuves – tada per šešias dienas gavo net šešis užsakymus. Džiaugiasi, kad darbas neprastai apmokamas – kartais už valandą užsakovai nepagaili ir tūkstančio svarų.

Princo Harry ir M. Markle vestuvių dieną antrininkas kėlėsi paryčiais ir traukiniu važiavo į Vindzorą.

„Ta vedybų savaitė buvo tikras košmaras. Per dieną tekdavo vienas ar du užsakymai. Buvau išsekęs. Vieną dieną atsidūriau Padingtone, kur turėjau sėsti į traukinį, kai kažkas man šūktelėjo „Nepavėluok į vestuves, Harry“. Labai daug smalsių žvilgsnių sulaukiu metro, tačiau žmonės labai greitai susipranta, kad princas viešuoju transportu nesinaudoja“, – šypsosi princo Harry antrininkas.

Princo Harry ir Meghan Markle antrininkai

Princo antrininkas davė kelis interviu ir turėjo visai šalia pilies pasirodyti su viena iš kelių savo Meghan, tačiau, jiems atvykus, buvo susirinkusi per didelė minia smalsuolių.

„Laimei, pavyko pamatyti tolstančią karietą. Po darbų grįžęs į Londoną nusprendžiau pasiplaukioti laivu Temzėje kartu su Williamo ir Kate Middleton antrininkais“, – juokiasi Rh. Whittockas.

Rhyso šeima, kuri kilusi iš Kardifo, labai patenkinta jauno vyro veikla, nes visi iki vieno iki dideli karališkosios šeimos gerbėjai. Jo sesuo studijų laikais buvo susitikusi su pačia karaliene Elžbieta II, o jo tėvas iš arti matė princą Charlesą.

Nors ir užsidirba duonai mėgdžiodamas princą Harry‘į, britas sako, kad princas nėra jo herojus.

„Taip, man jis patinka, tačiau tikrai neinu iš proto, nesu jo apsėstas. Džiaugiuosi, kad jis sutiko savo žmogų. Jo gyvenimas nebuvo iš tų ramiųjų, tragiškas mamos likimas ir visa kita. Meghan atrodo labai šauni, nuostabiai šypsosi“, – pasakoja Rhysas.

Turint omenyje, koks populiarus Harry, jo antrininkui taip pat artimiausiu metu nepritrūks veiklos.

„Kai kurie antrininkai vaidina blogiukus. Harry dievina visi be išimties, man tai patinka. Žmonės teigiamai vertina ir mane“, – džiaugiasi princo antrininkas.

35 metų britas teigia specialiai nebandantis būti išoriškai panašus į princą, o jo spintos turiniu rūpinasi žmona.

„Harry tokių antrininkų turi nedaug. Šalyje galbūt atsirastų kokie šeši tokie panašūs. Su Meghan paprasčiau – jų gal 20. Manau, kad būti panašiai į ją – gana paprasta. Gražių merginų ilgais tamsiais plaukais čia nestinga. Būti panašiam į Harry sunkiau, reikia konkrečių savybių. Turiu domėtis, kaip jis atrodo, ką vilki, augina barzdą ar ne“, – apie iššūkius pasakoja Rhysas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)