37-erių buvusi aktorė vakarėlį nusprendė surengti po to, kai jos aktoriniai gebėjimai ėmė atsipirkti su kaupu ir virto stambiomis kupiūromis. Aktorė galėjo sau leisti įsigyti ne tik įkandamų prekių ženklų, pavyzdžiui, „Zara“ drabužius, bet ir prabangių dizainerių kūrinių.

„Vanity Fair“ publikacijoje rašoma, kad M. Markle surengė senų drabužių atiduotuvių vakarėlį draugams ir pažįstamiems. Tiesa, išdalijo ji ne lobius, o pigiausius savo spintos drabužius. Taip ji norėjo ne tik atsikratyti nereikalingų drabužių, bet ir atlaisvinti vietą prabangiems pirkiniams.

Sasekso hercogienę žiūrovai ekrane pirmąsyk išvydo 2002-aisiais, jai vaidinant seriale „General Hospital“, tačiau fortūna jai nusišypsojo tik 2011 metais, įkūnijus Rachel Zane personažą seriale „Kostiumuotieji“.

Publikacijoje taip pat nurodoma, kad M. Markle puikiai suvokė, jog jos žvaigždė netrukus žibės itin ryškiai, todėl kreipėsi į stilistę dirbančią draugę Jessica Mulroney, kad ši sustyguotų naująjį, prabangesnį aktorės garderobą.

Anot „Vanity Fair“ leidiniui komentarą davusio šaltinio, M. Markle – „ne tas žmogus, su kuriuo iš tiesų galėtumėte būti draugais“. Esą hercogienė visada troško pelnyti statusą visuomenėje, ji itin protinga, tačiau labai apdairi ir atsargi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)