Karolina Meschino tapo rausvaplauke

Šiuo metu intymių vaizdo įrašų skandalo epicentre atsidūrusi socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino praėjusiais metais stebino itin ryškiais įvaizdžiais. Tačiau bene ryškiausias jų buvo tuomet kai savo natūraliai tamsius ilgus plaukus ji persidažė ir tapo rausvaplauke.

Karolina Meschino

Karolinos sekėjai sakė, kad taip ji tapo panaši į fėją ir atrodė itin įspūdingai. Rožiniais plaukais Karolina puošėsi visą vasarą, nors ne kartą buvo pripažinusi, jog išlaikyti ryškų atspalvį yra sunku, o nuo vandens ir saulės plaukai ilgainiui tampa šviesūs. Tiesa, po tokių pokyčių ji buvo tapusi ir blondine, o trumpam laikui plaukus buvo nusidažiusi ir violetine spalva.

Karolina Meschino

Tiesa, tai nebuvo vieninteliai jos pokyčiai. Karolina yra sakiusi, jog praėjusiais metais priaugo daugiau kilogramų ir nors vis dar atrodo puikiai bei net akyliausi sekėjai neįžvelgė skirtumo, pati žinoma mergina ne kartą sakė, jog jaučiasi puikiai ir dėl kintančių kūno formų neišgyvena.

Karolina Meschino

15 kg priaugusi Natalija Bunkė dabar save vadina plius dydžio modeliu

Atlikėjai Natalijai Bunkei tikrai galima pavydėti žavesio. Tačiau pati dainininkė savo grožio nesureikšmina ir su šypsena žiūri į besivaikančius grožio standartų. Neseniai savo socialinio tinklo „Instagram" istorijose ji juokdamasi pasakojo apie savo svorio pokyčius ir į savo mylimojo replikas su šypsena atsakė, kad jau yra plius dydžio modelis.


Ir nors Natallijai gerbėjai komplimentų negaili, o ir pasirodžiusi renginiuose ji atrodo nepriekaištingai, humoro jausmo jai taip pat netrūksta. „Tie, kurie žiūri mano „Instagram" istorijas, tikrai žino, kad nevengiu juokauti. Tačiau ir šiaip mano svoris yra toks banguojantis.
Natalija Bunkė
Svoris greitai keičiasi. Keletą dienų daugiau pavalgius jau ir daugiau sveri. Tik gal tai, kad 15 kilogramų priaugau ir šis skaičius atrodo didelis. Dabar mano svoris yra 69 kilogramai. Tai yra didžiausias svoris, kokį esu pasiekusi. Taip daug dar nesu svėrusi", – pasakojo DELFI pašnekovė.

Natalija sakė, kad nesportuoja ir tikrai mėgsta pavalgyti. „Net ir „Yvos" fotosesijoje pati matau, kad merginos lieknos, o aš daugiau svorio turiu. Kol kas neplanuoju nieko ar laikytis kokių dietų ir man geriausia dieta vadinasi „neėsk".

Vakare galiu valgyti ir Edgaras (pašnekovės mylimasis) man ne kartą sakė, kad negalėjo patikėti, kad ta Bunkė, kurią visi mato per televiziją, tiek ėda. Aš nevalgau, o ėdu. Valgau daug ir visko. Man pakanka to, kad turiu sporto klubo abonimentą metinį, o kam ten eiti (juokiasi)?", – pasakojo linksmai nusiteikusi atlikėja.

Tiesa, Natalija sakė, kad neseniai žiūrėjo ir LNK televizijos projektą „Dydžio revoliucija", kuris jau buvo aptartas ir DELFI TV konferencijos metu. Būtent šiame projekte buvo kalbama apie moterų pasitikėjimą savimi nepaisant svorio ir ieškomas plius dydžio modelis. „Žiūrėjau šį projektą ir jis man buvo visai įdomus. Ir tokioms moterims, ir visoms noriu pasakyti, kad pirmiausiai reikia mylėti save. Nesvarbu, kiek svertumėte. Kuo blogai sverti kiek daugiau, ar mažiau? Buvau laiminga ir būdama liesa, ir dabar. Tai nėra mano problema, jei kas mane vadins storule. Man viskas yra gerai ir esu laiminga. Nereikia daryti problemų jei jų iš tiesų nėra", – sakė ji.

Natalija Bunkė

21 kg atsikratęs Vitalijus Cololo papasakojo apie savo metų iššūkį

Daugiau nei dvidešimties kilogramų svorio atsikratęs renginių vedėjas ir žinomas humoristas Vitalijus Cololo sako, kad visada buvo linkęs į putlumą, todėl kova su svoriu jam nebuvo naujiena.

"Nors sportas man niekada nebuvo svetimas, aš visada buvau putlus. Negalėčiau pasakyti, kad man buvo sunku vaikščioti, vis dėlto savo gyvenime norėjau teigiamų permainų! Pamaniau, galbūt, jei numesiu svorio, gausiu naujų vaidmenų...

Vitalijus Cololo

<...> Visi putlūs žmonės įprastai sako, kad jiems ir taip gerai. Bet jie net neįsivaizduoja, kaip nerealu gali būti... Tai sugebės kiekvienas! Ženk pirmąjį žingsnį ir pradėk jau dabar", - yra sakęs jis.

Sulieknėti žinomam vyrui šįkart padėjo speciali dieta.

Atlikėja Monique - bene dažniausiai šukuoseną keičianti žvaigždė

Šiuo metu populiarumo viršūnėje esanti atlikėja Monika Pundziūtė-Monique praėjusiais metais savo gerbėjus stebino keisdama šukuosenas. Pirmąkart prieš keletą metų ji drastiškai pasikeitė natūralius savo plaukus nudažiusi mėlyna spalva. Tačiau kiek vėliau atlikėjos pokyčiai taip pat buvo išskirtiniai.

Monika Pundziūtė-Monique

Praėjusiais metais ji stebino raudonų plaukų šukuosena, o pristatydama filmą, kuriame taip atliko vaidmenį, „Aš žvaigždė" pasirodė pasipuošusi mėlynos ir juodos spalvos peruku. Neilgai trukus atlikėja panoro atsiauginti ir atgaivinti nualintus plaukus, todėl saugojo juos po ilgų plaukų peruku.

Ir tik neseniai buvo galima ją pamatyti natūraliais bei pečių nesiekiančiais plaukais. Toks natūralus įvaizdis atrodo itin mielai, o gerbėjai netruko pastebėti, jog naujoji šukuosena Monique ypač tinka.

Monika Pundziūtė-Monique

Rytis Cicinas papildomų kilogramų atsikratė laikydamasis paprastos taisyklės

Žinomo dainininko Ryčio Cicino išvaizdos pokyčių neįmanoma nepastebėti. Dabar jis atrodo kur kas jauniau ir liekniau. Pats atlikėjas išduoda, kad per pastaruosius tris mėnesius jam pavyko atsikratyti net beveik 20 papildomų kilogramų. Tačiau jis nesportavo ir negėrė jokių stebuklingą lieknėjimą žadančių piliulių. Šių rezultatų žinomam vyrui pavyko pasiekti tik savo valios ir pakeistos mitybos dėka.

Rytis Cicinas

Tiesa, tokio staigaus lieknėjimo nerekomenduoja mitybos specialistai, o kiekvienam žmogui patariama atrasti tik sau tinkamą metodą bei konsultuotis su gydytoju.

„Dar esu kelyje. Norėtųsi dar dešimt kilogramų numesti ir laiko turiu, todėl dar dirbsiu ties tuo (juokiasi). Prieš tris mėnesius pradėjau savo kelionę į dietą", – su šypsena DELFI tuomet sakė pašnekovas.

Žinomas atlikėjas prisiminė ir pavojaus signalu jam tapusias vestuves rugpjūtį. Tuomet jis koncertavo Vilniuje vykusioje šventėje ir netikėtai pradėjo streikuoti širdis.

Rytis Cicinas

„Liko kelios dainos ir aš maniau, kad nebaigsiu programos, teks nutraukti koncertą. Šiaip ne taip viską baigiau, bet viena šokėja, kuri yra būsima gydytoja, greitai davė vaistų, kurie padėjo atsigauti ir supratau, kad toks svoris yra blogai širdžiai. Tai buvo ženklas man. Reikia judėti scenoje ir dirbti. Nestovėsi juk taip. Supratau, kad reikia užtraukti rankinį ir save prižiūrėti", – kalbėjo dainininkas.

Didžiausias svoris, kurį pasiekęs R. Cicinas nusprendė lieknėti, buvo 120 kilogramų. Atlikėjas įsitikinęs, kad savo organizmu reikia rūpintis iki jis pradeda rodyti kokius nors simptomus, tačiau kartu ir pripažįsta, kad retam tai pavyksta.

Prisimindamas lieknėjimo pradžią Rytis sako, jog galima sakyti ir taip, kad praktiškai nevalgė visiškai. Jis tik pasirinko tai, kas jam tiko, pavyzdžiui, virtą be jokių prieskonių vištieną, krevetes, garuose paruoštą lašišą ir pan.

„Galima sakyti, kad pusę Vievio paukštyno per tuos tris mėnesius suvalgiau. Tik žuvies jau valgyti negaliu", – juokėsi dainininkas.

Kaip garnyrą jis neretai pasirinkdavo virtus burokėlius, nes juose gausu vitaminų, bei gerdavo daug vandens. Būtent tai ir sudarė visą jo mitybos racioną.

„Tačiau vis tiek esu žmogus, o ne robotas, todėl dukart nutrūkęs buvau ir važiavau su žmona Neringa cepelinų. Kiek tu žmogus gali tą vištą valgyt... Tačiau sakiau sau, kad žmogaus nenužudžiau ir viskas bus gerai", – juokėsi R. Cicinas.

Dainininkas pripažįsta, kad reikia laikytis režimo ir lieknėti sveikai, tačiau jam pačiam labiausiai norisi taip mėgstamų keptų bulvių su kefyru. „Tačiau jau supratau, kad tai reikia pamiršti ilgam. Esu linkęs į pilnėjimą, todėl turiu prisižiūrėti. Atsikratyti svorio yra lengva, bet išlaikyti pasiektą rezultatą – sunkus darbas. Dabar važiuodamas į koncertą pasiimdavau dėžutę su vištiena, burokėliu ar pomidoro gabalėliu. Pavalgau ir viskas".

Paklaustas, ar nesigriebė ir sporto, dainininkas atkirto, kad tai nėra jam. Sportuoti jis ypač nemėgsta. „Geriau pusę metų nevalgysiu, bet su sportu nedraugauju".

Dabar žinomas vyras siekia sverti 90 kilogramų ir tikisi to pasiekti savo valios ir sveikos mitybos dėka. Anksčiau lieknėjimui pasitelkdavęs pavojingas ir kaip pats pripažįsta, nesveikas tabletes lieknėjimui, labai nusivylė, nes viskas greitai sugrįždavo, o gyvenimo kokybės tai nepagerindavo. Šiame nelengvame kelyje Rytį palaiko ir žmona su sūnumi. Jie visada paklausia, ar nieko nebus, jei valgys savo maistą kartu, tačiau taip dainininkas tik ugdo savo valią.

R. Antonovienė nustebino kardinaliais pokyčiais

Ne kartą įvairiuose projektuose dalyvavusi bei televizijoje išgarsėjusi seniausio Lietuvoje tėvo Vido Antonovo žmona Rima Antonovienė besibaigiant praėjusiems metams ne vieną nustebino kardinaliais savo pokyčiais.

Moteris ne tik pradėjo sportuoti bei atsikratė papildomų kilogramų, tačiau ir koregavo lūpų putlumą. Rima per pusmetį numetė 50 kilogramų svorio. Viskas įvyko tvirtos valios dėka, mat moteris sveikai maitinosi ir pradėjo užsiimti aktyvia veikla.

R. Antonovienė jau kuris laikas valgo daug daržovių, vaisių ir renkasi tik liesą mėsą. Taip pat moteris nepamiršo daug sportuoti. „Šiuo metu atsikračiusi apie 50 kilogramų, tačiau aš to dar nejaučiu. Aš vis tiek įsivaizduoju, kad esu vis dar ta pati storulė. Man kažkaip sunku apsiprasti su tuo, nes viskas įvyko labai greitai", – „KK2" laidoje kalbėjo ji.

Rima Antonovienė

Mažai kas žino, kad pasiryžti sportuoti Rimai buvo labai sunku. Ne dėl valio trūkumo, o sveikatos. Pasirodo, dar vaikystėje moteris išgirdo, kad jei ji sportuos – mirs.

„Man nuo pat susirgimo epilepsija visą laiką buvo teigta, kad jei aš sportuosiu – mirsiu. Pritaikius vaistus vis tiek buvo sakoma, kad ėmusi sportuoti kartu pasiimčiau kelialapį į mirtį", – LNK laidoje kalbėjo pašnekovė.

Rima labai drovėjosi eiti į sporto salę, nes bijojo patyčių. „Aš bijojau patyčių, nes esu žinoma. Ir ne iš labai geros pusės", – sako ji. 140 kilogramų svėrusi moteris pripažįsta, kad jai buvo sunku užlipti laiptais, nuolat duso, buvo sunku judėti, o per pilvą, kaip buvo teigiama laidoje, lovoje ji nebejautė ir savo vyro.

„Jis visą laiką sakydavo, kad geriau tu mirk nuo sporto, bet ne nuo lašinių", – rėžė moteris. Rima labai gėdijosi savo kūno, todėl susirgo depresija. Vido žmona net kurį laiką nesimaudė, nes nenorėjo matyti savęs nuogos veidrodyje.

Rimos tikslas yra sverti 65 kilogramus. Dabar ji sveria 90 kilogramų ir jaučiasi tiesiog puikiai. Moteris pasitiki savimi ir kelia daug naujų nuotraukų į socialiniu tinklus. O ateityje neatmeta galimybės apsilankyti pas plastikos chirurgus ir pasišalinti odos perteklių.

140 kg svėrusi Rima Antonovienė pribloškė pokyčiais
Po to, kai atsikratė daugiau nei 50-ies kilogramų, Rima Antonovienė ėmėsi tolimesnių veiksmų. Iš televizijos laidų daugeliui pažįstama moteris tuomet pakeitė šukuoseną ir injekcijomis pasiputlino lūpas. Rima sako sustoti neketinanti.
Rima Antonovienė

A. Jagelavičiūtė pasirinko ilgų plaukų šukuoseną

Žinoma stilistė ir „StiliuSOS" įkūrėja bei žurnalo „L'Officiel Lithuania" vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė praėjusiais metais ne kartą kardinaliai keitė savo išvaizdą. Kurį laiką trumpų plaukų šukuosenas besirinkusi žinoma moteris prisiaugino ilgus plaukus, o dabar vėl pasirinko trumpų tamsių ir trumpų plaukų įvaizdį. „Tai banalu, bet moteriai plaukai asocijuojasi su virsmu", – pokalbio metu DELFI tuomet prasitarė pašnekovė.

Ne paslaptis, jog kiekvienas laikotarpis žmogaus gyvenime atneša ir pokyčius. Tokios nuomonės laikosi ir žinomiausia šalies stilistė. Anot jos, išgyvendama sunkų laikotarpį ji, kaip ir daugelis, pirmiausiai susimąsto, ką tai galėtų pakeisti išvaizdoje ir kokių kardinalių pokyčių suteikti įvaizdžiui, o kartu ir pačiam gyvenimui.

„Išgyvenau vidinę krizę. Galima sakyti, jog buvo sunku spėti darbus ir kitus dalykus. Tačiau tokie etapai ir vidinės identiteto krizės yra natūralios ir neišvengiamos kiekvienam mąstančiam žmogui", – sakė ji.


Ir nors tai spręsti yra galybė įvairių būdų, ne veltui sakoma, kad kai moteris pasiryžta keisti šukuoseną, keičiasi ir visas jos gyvenimas. Kalėdama su DELFI Agnė sakė tikinti pasikeitimo galia, nes keičiant įvaizdį, nejučia keičiasi ir žmogaus vidinė būsena. Puiki išvaizda visada suteiks pasitikėjimo savimi ir galios imtis pokyčių kitose gyvenimo srityse.

„Nesikeisti gyvenime būtų nelogiška, nes ir stovinčiame vandenyje niekas neišgyventų, – priduria stilistė, – kai tau reikia kažką pakeisti, pradedi galvoti, nuo ko pradėti. Kažkam gal reikia keisti darbą, kažkam vyrą ar sijoną. Tačiau galbūt reikėtų pradėti keistis nuo plaukų (šypsosi)?

Per išorės pokyčius galima lengviau pasiekti ir vidinius pasikeitimus, nes mūsų išorė yra tiesiogiai susijusi su vidumi".

Ir nors A. Jagelavičiūtę jos gerbėjai jau matė tiek trumpais, tiek ir ilgais plaukais, tamsūs ilgi plaukai šįkart sukėlė tikrą klausimų laviną bei... tapo įkvėpimo šaltiniu. Energinga ir veikli moteris puikiai žino, kad vien tokie pokyčiai gyvenimo nepakeis, tačiau jie gali tapti puikia pradžia naujoms idėjoms ir drąsesnėms mintims generuoti, o lemtingi gyvenimo sprendimai priimami dar lengviau.

Tiesa, tai ne vienintelis toks kardinalus garsenybės išvaizdos pokytis. Dar 2013 metais tiesioginio televizijos eterio metu plikai galvą nusiskutusi Agnė tuomet siekė surinkti lėšų „Raudonos nosies dienai" skirtos labdaros akcijos metu.

Tąkart savo poelgiu ji padėjo surinkti įspūdingą pinigų sumą skurdžiai gyvenančioms šeimoms, tačiau to, jog nusiskuto plikai galvą, A. Jagelavičiūtė nesureikšmino.

„Plaukai atauga ir čia negali būti ribų. Žinau, kad daug žmonių bijo liesti juos, nes išsirenka vieną gražiausią šukuoseną ir mano, kad su kitomis šukuosenomis plaukai nebeatrodys taip gražiai. Man argumentas, kad nebūsiu graži, nėra svarus. Negaliu sakyti, kad nenoriu būti graži. Tai būtų melas, nes, kaip ir kiekviena moteris, noriu būti graži, bet galbūt labiau stilinga nei tiesiog graži. Tikiu stiliumi, o ne mada. Kam galiausiai slėpti savo esybę?

Daugelis moterų supranta savo vertę per išvaizdą. Jei tu galvoji, kad vertingiausias dalykas, ką tu turi, yra tavo grožis, belieka jį isteriškai saugoti. Tačiau, jei galvoji, kad turi kitų vertybių, kaip charakteris, stiprybė, nebijai prarasti grožio, nes žinai, kad tau dar kažkas liks".

Agnė Jagelavičiūtė

Stilistė ir knygų autorė skatina ir kitas moteris, kurios jaučiasi prislėgtos, o galbūt patiria natūralią identiteto krizę, atsižvelgti į savo išvaizdą ir pradėti esminius gyvenimo pokyčius nuo jos, taip pačiai save įkvepiant didesniems tikslams. „Kai dar besilaukdama kūriau „StiliuSOS", uždaviau sau daug klausimų. Šį projektą sugalvojau prieš daugelį metų ir galvojau, kaip padėti. Ne visos moterys galėjo įpirkti tuomet tik žvaigždėms prieinamą stilisto paslaugą. Šiandien daugybė moterų kreipiasi, klausia ir gauna profesionalų patarimus.

Tai, galima sakyti, yra ir socialinis sprendimas. Dirbant su „StiliuSOS" pastebiu, kad Lietuvos moterys yra labai gražios ir stilingos, tačiau pasižymi stipria savikritika. Trūksta pasitikėjimo savimi, nes siųsdamos užklausas mūsų stilistams moterys save kritikuoja, o atsidariusi nuotrauką aš pamatau tikrą gražuolę". Paklausta, o ką daryti tiems, kurie nė už ką nesiryžtų keisti savo išvaizdos, stilistė atsakė, jog tuomet ir nereikia nieko keisti. Jei tik žmogus jaučia, jog yra savo komforto zonoje – galbūt pokyčiai kol kas jam nėra reikalingi.

Pradėjęs keisti šukuoseną D. Montvydas negali sustoti?

Turbūt sunkiausia susekti atlikėjo Donato Montvydo išvaizdos pokyčius. Vienas populiariausių atlikėjų Lietuvoje – D. Montvydas-Donny Montell – savo gerbėjus be perstojo stebina naujais įvaizdžiais. Muzikantas dažnai keičia ne tik savo sceninius kostiumus, bet ir šukuoseną.

Donatas Montvydas

Buvęs tiek šviesiaplaukiu, tiek tamsiaplaukiu, gerbėjus jis labiausiai nustebino praėjusių metų balandį plaukus nusidažęs violetine spalva. „Nesitikėjote to? Na... Aš irgi", - angliškai savo išvaizdos pokyčius „Instagram" tinkle komentavo atlikėjas. Jokia paslaptis, kad keisti šukuoseną Donatui yra įprastas užsiėmimas. Dainininkas dar anksčiau išbandė tamsių, šviesių ir įvairiai skustų plaukų įvaizdžius.

Praėjusiais metais jį taip pat buvo galima pastebėti ryškiai rožinių bei mėlynų plaukų šukuosena. Na, o šiuo metu Donatas viršugalvį yra nusidažęs mėlynai, o šonus palikę natūralios spalvos.

Donatas Montvydas

„Drabužiai, aksesuarai ir šukuosena yra vidinė laisvė, kurią noriu realizuoti. Kai jaučiu polėkį ir norą, keičiasi ne tik kūryba, tačiau ir išvaizda. Juk spalvos ir stilius yra savotiška kūryba ir būdas perduoti žinutę", – pasakojo atlikėjas. Jo įvaizdžius palaiko ir mylinti šeima, o vyresnėlė dukrelė Adelė, kuriai tėčio įvaizdžiai ypač patinka, ir pati panoro nusidažyti plaukus rožinėmis sruogomis.

"Lietuvos balso" pusfinalio Šiaulių arenoje akimirkos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)