„Minčių nusikirpti plaukus jau turėjau gerokai anksčiau. Esu mėgėja keisti savo šukuoseną – tai nusikerpu, tai nusidažau, tai prisiauginu. Mėgstu eksperimentuoti.

Artėjant Naujiesiems tų pokyčių įsinorėjau dar labiau, jutau vidinį impulsą. Kalėdiniu laikotarpiu kaip tik apsilankiau pas kirpėją, tą akimirką supratau, kad to imtis reikia dabar. Kirpėja dar perklausė manęs: „Ar tikrai?“. O aš sakau: „Aišku“. Juk plaukai ne dantys – ataugs. Pokyčiai visada suteikia naujų teigiamų emocijų“, – DELFI tikina pašnekovė.

Katažina Zvonkuvienė

Nauja šukuosena Naujųjų metų naktį pasipuošusi Katažina sako sulaukusi labai daug komplimentų. „Tiesą sakant, man net pačiai netikėta, nes gavau labai daug gražių žodžių“, – šypteli ji.

„Iš tiesų nukirpo nemažai. Pas kirpėją po truputėlį vis patrumpindavome plaukų galiukus, tačiau šįkart norėjosi akivaizdesnio rezultato, kad tie pokyčiai ir pačiai matytųsi. Kai pasidarau garbanas, plaukai išvis sutrumpėja, bet man tai labai patinka. Vis ieškau kažko naujo“, – sako žinoma moteris.

O kaip šiuos pokyčius įvertino dainininkės vyras, kompozitorius Deivydas Zvonkus?

Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus

„Man atrodo, kad jis net nepastebėjo“, – nusijuokė dainininkė.

„Na, nebuvo ryškios jo reakcijos, tik pastebėjo, kad kažkiek kitaip atrodau. Bet viskas gerai. Esu pripratusi, kad jis didelių emocijų dėl mano išvaizdos nereiškia. Aš ir taip iš jo dažnai ir daug komplimentų sulaukiu, todėl tikrai to nesureikšminu. Paklausiau, ar jam gražu, o jis atsakė, kad taip – ir man to užteko. Juk tuos pokyčius darausi dėl savęs. Tiesa, prisimenu, kad kai nusikirpau kirpčiukus, tai jam prie jų priprasti reikėjo laiko. Tačiau jam svarbiausia, kad iš kirpėjos grįžau puikios nuotaikos“, – pasakojo K. Zvonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)