Parodomoji dvikova Saitamoje vyks tris raundus po tris minutes. Be teisėjų vyksiančioje akistatoje nugalėtojų nebus, nebent būtų užfiksuotas nokautas.

Ši dvikova neįeis į kovotojų statistiką – nepaisant rezultato abu liks nenugalėti savo karjerose. Ringe kova vyks pagal bokso taisykles, o jei kikboksininkas Tenshinas Nasukawa netyčia sugalvotų spirti koja, būtų nubaustas 5 mln. JAV dolerių bauda, rašo boxingscene.com.

Dvikovos biudžetas nėra atskleistas, tačiau žiniasklaida tvirtina, kad F. Mayweatheris uždirbs milijonus už raundą. Be to, už bendravimą su žiniasklaida, jam priklausys dar keli milijonai.

Spaudos konferencijoje boksininkas teigė, kad visus tris raundus galėtų užbaigti „miegodamas“.

„Čia pramoga, visiškai apie nieką nesirūpinu, – kalbėjo „Money“ pravardę turinti legenda, savo karjeroje laimėjusi visas 50 kovų (27 nokautai). – Nokautas? Dėl to nesijaudinu. Jei to ir nenutiks, juk tai – pramoga. Tai viskas, ką reikia pamatyti“.

Už savo šalies kikbokso ringo ribų nežinomas blondinas T. Nasukawa taip pat gali didžiuotis pergalių rekordu.

Jis laimėjo pasaulio jaunių karatė čempionatą, o profesionalaus kikboksininko karjerą pradėjo būdamas 16 metų. Dabar jo sąskaitoje 28 pergalės, 21 nokautas ir nė vieno pralaimėjimo.

Kovų organizatorius RIZIN jį apibūdina kaip „tikriausiai didžiausią kovos menų talentą šalyje per visą istoriją“. Pats dvidešimtmetis kalba apie savo išskirtinį smūgį, kokio neturi boksininkai.

„Noriu tapti istoriją pakeitusiu žmogumi. Padarysiu tai šiais kumščiais, vienu smūgiu – tik nepraleiskite“, – teigė „Ninja Boy“.

Net F. Mayweatheris įžvelgė savo oponento talentą: „Jis labai jaunas ir aktyvus. Mačiau keletą vaizdo apžvalgų ir jis man padarė įspūdį“.

T. Nasukawa nesutiko, kad bokso taisyklės jam bus neparankios.

„Viskas, ką darysiu, tai atiduosiu 100 proc. jėgų. Jei F. Mayweatheris tikėsis, kad vengsiu atakuoti, tai išties smūgiuosiu, kai tik galėsiu“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)