2018-ieji Emmai į atmintį įstrigs, kaip nesibaigiančių audrų metai. Populiarumu po skandalingosios laidos besidžiaugusi mergina netrukus DELFI prisipažino išsiskyrusi su Matusz, kurį eteryje vadino „vergu“ ir prabilo, kad jis neva buvo psichiškai nestabilus žmogus, todėl jiedu pasuko skirtingais keliais. Tiesa, viena Emma ilgai nebuvo – vos žinią apie skyrybas pranešusi pašnekovė tikino jau turinti naują draugą, kurį tuomet ji norėjo laikyti paslaptyje. Tačiau šiandien šalia jos išvysime ir vėl naują širdies draugą.

„Šiuo metu esu gyvenimo etape, kuriame jaučiuosi tikrai laiminga. Nauji metai – nauja pradžia. 2019-aisiais aš planuoju koncentruotis į karjerą ir šeimyninį gyvenimą. Deja, aš ir Paulas išsiskyrėme vos tik supratome, kad gyvename visiškai skirtingus gyvenimus. Skirtingais keliais mes pasukome draugiškai, tačiau kontakto nebepalaikome“, – DELFI prisipažino ji.

Emma Hulse

„Laimei, neseniai sutikau žmogų, kuris man labai daug padėjo ir kartu su juo man yra gera. Aš tikrai gerbiu ir branginu šį žmogų. Mes kartu praleidžiame daug laiko, tai grįžtame, tai vėl išvykstame iš Lietuvos, aplankydami mano mamą, kuri pastaruoju metu čia gyvena. Mes nekantraujame pamatyti, kas nutiks ateityje, kol kas planuojame kartu apsigyventi ir išbandyti kažką naujo 2019-aisiais metais“, – ateities planais dalijosi pašnekovė.

Prisimindama skandalingą laidą, dėl kurios ji išgarsėjo bene visos Lietuvos mastu, Emma tikina, kad ryškus makiažas, iššaukianti suknelė ir stebėtis privertę teiginiai buvo jos žaidimo dalis. Anot merginos, ji tenorėjo sulaukti dėmesio ir jo gavo su kaupu.

„Aš niekada nebuvau tas žmogus, kokį mane vaizdavo žiniasklaida. Aš neatrodau, nesielgiu ir negalvoju taip savo įprastame kasdieniame gyvenime, kas buvo matoma TV ekrane. Visa ta laida buvo kuriama dėl pramoginių tikslų – nuo makiažo iki paties interviu. Aš padariau šou, kurį buvau organizavusi ir planavusi jau ilgą laiką. Daugelis tų planų buvo įgyvendinti toje laidoje tam, kad ji taptų sėkmingesnė, jog po jos sulaukčiau dėmesio, interviu, viešumo. Man patinka dėmesys, todėl buvusi žmonių reakcija man tik dar daugiau jo suteikė. Aš viską dariau ir sakiau tik todėl, kad tai pasiekčiau. Tai man suteikė nemažai pinigų ir populiarumo, tačiau stebėtinai bloga ir neigiama prasme, nepaisant to, aš tam jau buvau pasiruošusi“, – sakė ji.

Emma Hulse

„Nebuvau susirūpinusi dėl to, kokią nuomonę apie mane susidarė žmonių auditorija, nes mano artimieji žinojo, kokia esu iš tikrųjų. Aš jaučiausi pastebėta, norima ir to, kad žmonės iš manęs juokiasi, nepastebėjau. Aš mačiau tik šlovę, tačiau, laikui bėgant, supratau, kad dabar man norisi visai kitokių dalykų. Žinau, kad trokštu naujų nuotykių, į kuriuos būtų smagu nerti su lygiai tokiu pačiu pasitikėjimu savimi, už kurį esu žinoma. Tas šou man suteikė tikrai nemažai pasitikėjimo savimi ir už tai esu dėkinga. Ši patirtis man leido suprasti, kokia esu stipri ir tai, jog niekas manęs negali palaužti. Taip pat užtikrintai žinau, kad man nesvarbu, ką žmonės apie mane galvoja tol, kol aš žinau, kokia esu iš tiesų“, – pasakojo pašnekovė.

Ko gero, nustebsite, tačiau Emma netolimoje ateityje norėtų save vadinti ne tik širdies drauge, bet taip pat žmona ir netgi – mama.

„Artimiausiu metu planuoju savo laiką skirti darbui ir šeimai. Kaip dukra, sesuo, būsima žmona, dukterėčia, partnerė. Viliuosi, kad per kelerius metus šis sąrašas taip pat pasipildys ir žodžiu „mama“. Tikiuosi, kad visi esantys Lietuvoje turėjo puikias Kalėdas, o aš viliuosi, kad vieną dieną galėsiu gyventi šalyje, kuri man suteikė labai daug ir pagaliau būsiu toje vietoje, kurią myliu labiausiai“, – DELFI kalbėjo E. Hulse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)