„Pagalvojau, kad jau užtenka vaikytis tik darbo. Kartais atrodo tik jį ir tematai, todėl atėjo laikas šeimai. Kalėdos ne tik vienintelė proga, kurią turime švęsti – Jolantos dukrai Amandai suėjo 13-ika metų, todėl kelionė pasirodė geriausia dovana“, – DELFI pasakojo muzikantas.

Tiesa, Mantas pasirūpino, kad staigmena – kelionė į Paryžių – liktų kuo ilgiau paslaptyje, todėl apie būsimą išvyką dainininko mylimoji ir vaikai sužinojo beveik paskutinę minutę.

„Visa ši kelionė buvo siurprizas. Jolanta visada svajojo aplankyti Paryžių, taip pat netrukus turėjo būti Amandos gimtadienis, pamaniau, kad tai bus vertinga dovana, kurios prisiminimai išliks amžinai. Šios minties vedamas nupirkau nakvynę viešbutyje, suorganizavau kelionę iki Eifelio bokšto ir visa kita“, – sakė Mantas.

„Kūčių rytą Jolanta bandė eiti nusipirkti maisto, o aš jai pasakiau, kad daug nepirktų, nes mums jo neprireiks. Ji sutriko, pažvelgė į mane klausiamai. O aš jai atsakiau, kad išvyksime ten, kur ji visą gyvenimą labai norėjo pabūti. Ji negalėjo tuo patikėti, net apsiverkė iš laimės. Tokios reakcijos ir siekiau, labai norėjau ją nustebinti. Man be galo buvo smagu išpildyti šią jos svajonę, juk ji pagaliau gavo tai, ko taip ilgai troško“, – teigė dainininkės mylimasis.

Kūčias muzikantų pora atšventė dar būdami namuose, o Kalėdų rytą jiedu kartu su Jolantos vaikais – dukra Amanda ir sūnumi Karoliu – išsiruošė į kelių valandų kelionę automobiliu.

„Pirmą dieną pėstute apėjome 19 kilometrų, vaikščiodami po Paryžių. Pamatėme Luvro muziejų, Senos upę, Eliziejaus laukus, Eifelio bokštą, Triumfo arką ir kitus lankytinus objektus, senamiesčio gatveles“, – pasakojo M. Vygantas.

Porai įspūdį paliko ne tik gausiai apšviesta Prancūzijos sostinė, bet ir miesto gatvėse budėjusios policijos pajėgos.

„Paryžiuje kurį laiką vyksta neramumai, žmonių streikai, todėl policijos gatvėse apstu. Žmonės nėra įbauginti, tačiau galima lengvai pajusti, kad esi stebimas. Tiesa, kaip šnekėjau su viešbučio aptarnaujančiu personalu, turistams jokios grėsmės dėl šios situacijos nėra, mat žmonės yra nepatenkinti valdžios sprendimais ir jie streikuoja būtent prieš ją. Kainos iš tiesų ten labai stipriai išaugusios – net lyginant su Londonu, tačiau pasiryžus ten išvykti, mažai apie tai galvoji. Norisi, kad kelionėje išliktų tik geri atsiliepimai, tad nelabai išeina taupyti“, – šyptelėjo Mantas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)