N. Bunkė išdavė, ko tikisi iš kitų metų

Anos žinomos atlikėjos Natalijos Bunkės, pažvelgusi keletą metų atgal ji gali drąsiai pasakyti, jog šie metai jai buvo dosnūs ir šviesūs.

„Viskas, ko ėmiausi, sekėsi ir net labai gerai vertinu šiuos metus. Artėjantys metai, tikiu, bus dar geresni, nes tai yra kiaulės metai, o aš esu gimusi būtent kiaulės metais ir manau, kad viskas turėtų neblogai pavykti“, – kalbėjo ji DELFI.

Žinoma moteris sakė, kad jau dabar turi daug verslo planų, kuriuos sieks įgyvendinti ateinačiais metais. Tačiau svarbiausia, ko ji norėtų palinkėti kitiems ir sau, yra vidinė ramybė.

„Man atrodo, kad pats svarbiausias dalykas yra vidinė ramybė ir tai, kad galėtum susikalbėti pats su savimi. Tai ypatingai svarbu mums, kurie dirbame šou pasaulyje. Labai linkiu sau šios vidinės ramybės, nes jei tai pameti, labai sudėtinga vėliau grąžinti“.

Kalbant apie svarbiausius įvykius Natalijos galvoje pirmiausiai iškyla tai, jog būtent 2018 metais jos sūnus pradėjo lankyti mokyklą.

„Galvojant apie pastaruosius metus, vienas svarbiausių įvykių man buvo tai, kad sūnus pradėjo eiti į mokyklą. Man, kaip mamai, tai labai ryškus įvykis. Taip pat ir pradėjau naujus verslus. Tai yra labai smagu, kad turėdama dar laisvo laiko galiu jį produktyviai panaudoti“, – sakė ji.

Be viso to Natalija sau linki kūrybingų metu, o jei seksis ir kūryboje, viskas gyvenime bus gerai.

Inga Stumbrienė pažino save iš naujo

„Tikrai noriu padėkoti likimui už šiuos metus, nes jie buvo pakankamai sėkmingi, kupini be galo daug didelių iššūkių, nuotykių ir atradimų“, – sakė žinoma verslininkė ir modelis.

Inga Stumbrienė sako, kad prisimindama prabėgančius metus gali tik pasidžiaugti, jog viskas buvo pakankamai ramu, o jos gyvenimo įvykiai tekėjo sava vaga. „Čia kalbu tiek apie darbą, tiek apie šeimyninį gyvenimą. Džiaugiuosi, kad, kaip ir kasmet, vaikų gimtadieniai parodo, jog su kiekvienais metais jie ne tik paauga, bet tampa ir savarankiškesni, atsakingesni.

Inga Stumbrienė

Kasmet švenčiame ir vestuvių metines, o tai man yra viena svarbiausių progų, kurios metu galime su vyru paminėti šią gražią sukaktį“, – kalbėjo pašnekovė.

Tačiau didžiausiu išbandymu šiemet jai tapo „Miss Multiverse“ konkursas, kuriame moteriai teko išbandyti tiek fizinį savo pasiruošimą, tiek ir patikrinti žinias.

„Čia aš atradau save visiškai kitokią. Tokią, kuri yra stipresnė tiek išore, tiek ir vidumi. Apie save anksčiau to nežinojau“, – dalyvavimą tarptautiniame konkurse prisiminė žinoma moteris.

Galvodama apie linkėjimus kitiems metams Inga sakė, kad svarbiausia vis dėlto yra sveikata. Nesvarbu, ar linkima vyresnio amžiaus žmogui ar visiškai jaunam, tačiau sveikatą Inga įvardija kaip bene svarbiausią dalyką gyvenime. „Sveikata yra pagrindinis variklis, kuris veda mus pirmyn, todėl visiems jos ir linkiu. O taip pat jėgų, sėkmės bei meilės, kuri yra vienas pagrindinių mūsų gyvenimo variklių, kuris suteikia gyvenimui stiprų pagrindą, o polėkiui sparnus. Be abejo ir naujų iššūkių, atradimų ir to, kas nuspalvina mūsų ateitį“.

Oksana Pikul-Jasaitienė: tai buvo mano išbandymų metai

Atlikėja ir makiažo meistrė Oksana Pikul-Jasaitienė sako, kad šie metai jai buvo ypač sunkūs ir kupini išbandymų. „Kitaip jų ir nepavadinčiau. Tai buvo sunkūs ir tikrai ne patys geriausi metai. Emociškai buvo tikrai pakankamai sudėtinga. Tačiau tai, kas mūsų nepražudo, tikrai padaro stipresniais.

Šie metai parodė tai, kas tikra, o kas gyvenime yra netikra. Parodė man tai, kaip sprendžiamos problemos ir kokia yra mūsų visuomenė, jos požiūris į tam tikrus dalykus. Padariau išvadas sau bei supratau, kuo galiu pasitikėti, o kuo – ne“, – sakė ji.

Tačiau kartu, pasak Oksanos, ji daug išmoko per visus šiuos pamokų kupinus metus, o kartu nelengvas savo patirtis žinoma moteris laiko ir geru startu. „Svarbiausia, ką supratau, yra tai, kad patyrus sunkumus nereikia jiems pasiduoti ir leisti neigiamiems dalykams valdyti gyvenimą. Savo energiją daug geriau skirti sau, pavyzdžiui, sportuojant, dirbant. Taip blogą energiją išmokau pakeisti teigiamais dalykais, kurie man atneš malonumą ir naudą. Manau, kad tuo reikia mokėti naudotis, o tai buvo geras gyvenimo kirtis, kuris išmokė vienaip ar kitaip žiūrėti į skirtingas situacijas“, – kalbėjo atlikėja.

Jos nuomone, stipriu gali būti bet kas, jei šalia yra žmogus, kuris viską pakreips tinkama linkme. Jai išgyvenant šeimos dramą atrama ir stiprybės šaltiniu tapo mama bei sūnus.

Solveiga Mykolaitytė išgyveno lūžio metus

Žinomas modelis Solveiga Mykolaitytė per šiuos metus išgyveno tikrą savo gyvenimo lūžį. DELFI pašnekovė juokėsi, kad tai buvo tiek tiesiogine, tiek ir perkeltine prasme.

„Tai permainų kupini metai ir kartu tai nebuvo pats ramiausias ir lengviausias laikas, bet tuo pačiu ir buvo labai įdomu. Galiu sakyti, kad praeina vieni įsimintiniausių metų mano gyvenime“, – sakė ji.

Simona Starkutė ir Solveiga Mykolaitytė, FOTO: Evelina Šumilovaitė

Savo ruožtu Solveiga visiems norėjo palinkėti atrasti tuos dalykus, kurie džiugintų ir širdį, ir sielą. „Kiekvienam linkiu rasti tai, ko ieško, išmokti džiaugtis net ir mažais dalykais ir su kiekvienais metais vertinti bei mylėti gyvenimą vis labiau bei niekada nenustoti tobulėti bei kasmet išmokti ko nors naujo. To paties palinkėsiu ir sau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)