Jeigu neradote savo Zodiako ženklo tarp sėkmingųjų, neverta liūdėti arba iš anksto tikėtis nesėkmingų metų. Tiems, kas neranda savęs sėkmingiausių 2019 m. žmonių sąraše, vertėtų susirasti arba savo rankomis pasigaminti sėkmės amuletą.

Jautis

Jaučiams 2019 metai atneš išties daug malonių akimirkų, ypač darbo ir veiklos srityje. Metų pradžioje galima apmąstyti savo praeitį, nusimesti negatyvumo naštą. Astrologai pataria Jaučiams nesiekti staigių permainų – Visata pati pakoreguos ko reikia šio Zodiako ženklo atstovų gyvenime, ir paleis reikiamus mechanizmus.

Žvaigždės ir planetos apsaugos Jaučius nuo bereikalingo nerimo 2019 m. Tai bus labai ramūs, tolygūs metai, o darbuotis bus galima ir vienumoje, ir komandoje. 2019 m. taip pat bus geri tuo, kad žvaigždės pasistengs padėti Jaučiams susitvarkyti svarbiausius reikalus.

Skorpionas

Skorpionai beveik visus 12 mėnesių galės džiaugtis dideliu gyvybinės energijos lygiu. Ateinančiais metais nepalanku atidėlioti darbus ir tinginiauti: reikia kalti geležį, kol ji karšta.

Meilės ir darbo reikaluose Skorpionų laukia sėkmė. Planetų padėtis palankiai atsilieps ir finansinei šio Zodiako ženklo atstovų būklei. Atsiradusias papildomas lėšas galima drąsiai leisti brangiems pirkiniams.

Meilėje Skorpionų – ir vienišų, ir turinčių antrąją pusę – laukia globalūs teigiami pokyčiai. Jiems pakanka tiesiog vengti bereikalingų konfliktų, kad aplinkiniai norėtų eiti į kontaktą, ir žmones patrauks įgimtas Skorpionų magnetizmas.

Dar 2019 metais galima atsikratyti žalingų įpročių, kurie blokuoja energiją. Tai ne tik priklausomybės, bet ir persivalgymas bei kiti įpročiai, kurie trukdo gyventi visavertį gyvenimą.

Liūtas

Liūtus žvaigždės ir planetos taip pat veiks labai palankiai. 2019 m. bus labai palankūs darbui, verslui, buities darbams, remontui ir nekilnojamojo turto pirkimui. Kitais metais Liūtų laukia kūrybinis pakilimas, kuris jiems padės greičiau priimti nestandartinius, bet veiksmingus sprendimus. Liūtams seksis ne tik finansiniuose, bet ir meilės reikaluose.

Visata nukreips Liūtus link dialogo su aplinkiniais, bet tai nereiškia, kad visą energiją reikia skirti altruistiniams tikslams. Metų pradžioje ir pabaigoje Liūtai gali būti šiek tiek egoistiški, kad pasiektų geriausių rezultatų visose srityse. Tik kai viskas, ką suplanavote iš anksto, bus įgyvendinta, galima galvoti apie pagalbą kitiems.

2019 metais Liūtams ypač palanku pakeisti įvaizdį.

Svarstyklės

2019 metais galima drąsiai pradėti sportuoti. Svarstyklių kūnas sustiprės, taps ištvermingesnis. Tai puikus metas pradėti ir gimdyti kūdikį, persikelti į kitą vietą, keisti aplinką, įsigyti brangius pirkinius. Taip pat puikūs metai kelti vestuves. Žvaigždės vertins Svarstyklių gyvenimo džiaugsmą ir pozityvumą, kuriuo reikėtų dalintis su aplinkiniais.

Astrologai pataria demonstruoti ne atkaklumą, bet tvirtumą. Dosnumo nereikėtų painioti su švaistūniškumu. Žvaigždės ir planetos suteiks Svarstyklėms atsparumo ir stiprybės, bet meilės ir veiklos srityse reikėtų suprasti, kad viskas turi ribas – nereikėtų sau kelti tokių tikslų, kurie iš anksto pasmerkti nesėkmei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)