„Kadangi medaus mėnesio išvykstame šiandien į Panamą, nusprendėme susituokti ir Lietuvoje prieš pat tai. Viskas suplanuota taip, kad įteisintume santuoką metrikacijoje ir tuoj pat išvyktume“, – paaiškino E. Martinavičienė.

Moteris sakė, kad ši ceremonija Civilinėje metrikacijoje yra labiau formalumas nei šventė. Svarbiausia diena, kai jiedu šventė savo meilę, buvo lapkritį Balyje.

„Kai tik grįšime iš Panamos, vestuves atšvęsime su artimaisiais“, – prasitarė Edita.

DELFI primena, kad kai po skyrybų žinomas verslininkas ir visuomenės veikėjas Sigitas Martinavičius kartu su mylimąja Edita Rupeikaite išsitatuiravo 2018-ųjų lapkričio 16-osios datą, pora slapukavo ir nenorėjo atskleisti tikrosios vienodų jų tatuiruočių reikšmės. Tačiau dabar jie atviri. Būtent šią dieną jie susituokė Balyje.

„Vestuvės seniai suplanuotos. Norėjome abu atšvęsti gražioje šalyje su gražiomis gėlėmis. Viskas vyko paplūdimyje. Džiunglėse mes buvome penkias dienas ir neseniai išvykome į viešbutį, kuris organizavo vestuvių ceremoniją ir ten praleisime dar šiek tiek laiko", – romantiškose judviejų vestuvėse iš Lietuvos svečių daugiau nebuvo.

Ir nors su artimaisiais ir draugais jie kasdien bendrauja socialiniuose tinkluose, jie poros su savo sveikinimais ir dovanomis lauks Lietuvoje, kur jie grįš jau kitą savaitę.

Tuomet mums kalbantis dar prieš vestuves Sigitas pasakojo apie Balio gyventojų dosnumą ir dėmesingumą, kuris lietuvius sužavėjo vos tik atvykus. „Gerokai anksčiau viešbučiai pradėjo mus sveikinti. Žmonės labai geri ir viešbučiuose rodo pagarbą, palieka gėles kambariuose ir skiria daug dėmesio. Tai tikrai stebina. Viešbučiai žinojo, kad atvykimo tikslas yra vestuvės, todėl stebina kasdien".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)