Šis namas statytas, palyginti, neseniai – 2013 metais, tačiau šeimininkai nusprendė jo atsisakyti.

„Nieko dramatiško nėra, priežastys visada panašios, žmonių poreikiai keičiasi maždaug kas 10 metų. Čia gal atsitiko greičiau. Dažniausiai žmonės tiesiog „išauga“ namus arba jie tampa per daug erdvūs išėjus vaikams“, – pasakojo namą parduodančios bendrovės „Luminor būstas“ brokerė Agnė Navickienė.

Erdvės čia išties netrūksta. 375 kv. m name įrengti 5 kambariai, pirmame aukšte – erdvi beveik 52 kv. m siekianti svetainė, 20 kv. m holas. Antrame aukšte trys kambariai namo gyventojams su asmeniniais vonios kambariais. Cokoliniame aukšte – tris automobilius talpinantis garažas, katilinė, skalbykla, džiovykla. Tie, kam erdvės dar maža, gali pasislėpti 7 arų sklype įrengtoje dengtoje terasoje su židiniu atskirame pastate.
Prabangus namas Žvėryne / Luminor būstas

„Manau, kad toks namas puikus šeimai, besirenkančiai gyvenimą mieste ir nenorinčiai, kad kelionės į miesto centrą truktų ilgai. Prabangesnių poreikių pirkėjai, ieškantys namų, dažnai renkasi būstą Valakampiuose, tačiau Žvėrynas turi savo privalumų, kai dėl gerai išvystytos infrastruktūros nereikia sukti galvos, šalia – gražios pasivaikščiojimo erdvės, iki centro pėsčiomis nueinamas atstumas“, – sako A. Navickienė.

Nors Žvėrynas laikomas prestižiniu sostinės rajonu, vis dėlto čia gyvena ne tik turtuoliai. Rajone dar gausu senų namų, kuriuose gyvena kelios šeimos.

„Tiek Senamiestyje, tiek Žvėryne yra įvairovė. Jei detaliai žiūrėtume, Valakampiuose irgi yra įvairių vietų, kur 2–3 namai gražūs, nauji, o šalia stovi senas, neparduodamas dešimtmečiais, nes gal turi 18 savininkų, kurie nenori kraustytis ir jų pinigai nesugundysi.

Bet su šiuo namu yra kitaip, jis stovi vienoje gražiausių vietų, priešais medžių alėją, todėl nėra apsuptas kitų namų iš visų pusių, suspaustas. Šalia tvenkiniai, ramu“, – tikina ji.

Namo viduje dominuoja klasikinis, šviesus interjeras, kruopščiai apgalvota kiekviena detalė.

Labai išmaniai suplanuotos erdvės.

„Kas džiugina – labai sumaniai suplanuotos erdvės, namo įrengimui panaudotos kokybiškos medžiagos, kurios tarnaus dar ilgai“, – teigia brokerė.

Vis dėlto ji pripažįsta, kad tokių prabangių būstų pardavimas užtrunka ilgai.

„Tiesiog yra mažesnė žmonių imtis, galinti sau leisti įsigyti tokį namą, o turintys galimybių – turi ir gana aukštus reikalavimus.

Jeigu toks namas rinkoje parduodamas per porą metų, tai yra geras terminas, bet esu pardavusi namus, kurių vertė buvo 2 mln. eurų ir vos per mėnesį.
Prabangus namas Žvėryne / Luminor būstas

Tiesiog taip atsitiko, kad sutapo pirkėjo ir paravėjo poreikiai, jie vienas kitą greit surado ir įvyko sėkmė“, – džiaugiasi A. Navickienė.

Namą tikimasi parduoti už 1,7 mln. eurų. Anot brokerės, kaina yra gerai pamatuota, todėl neturėtų labai stebinti.

„Įvertinus, kad tokių namų pasiūlos nėra daug, jis nėra senas ir įrengtas labai kokybiškai, o jį nusipirkusiam žmogui nereikės lįsti į statybas, nes retas gali papasakoti malonią ir lengvą statybų proceso eigą, kaina yra pamatuota“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)