Ketvirtadienį krituliai keliaus per visą Lietuvą, dažniausiai jie bus lietaus pavidalu. Šiauriniuose rajonuose retkarčiais iškris šlapdriba. Gausiausi krituliai laukiami vakariniuose ir pietvakariniuose šalies rajonuose, kitoje šalies dalyje – kiek mažesni. Temperatūra svyruos nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos, aukščiausia temperatūra – pajūryje. Vėjas bus vidutinio stiprumo, pūs iš vakarų. Pirmoje dienos pusėje laikysis plikledis, ypač vidurio ir rytų Lietuvoje.

Penktadienio naktį sulauksime gana gausių kritulių, vakariniuose ir pietiniuose rajonuose tai daugiausia bus lietaus pavidalu, rytiniuose ir šiauriniuose – šlapdriba. Bus didelė tikimybė formuotis plikledžiui, rūkui. Temperatūra pasiskirstys nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos. Dieną kritulių mažės, daugiausia vyraus lietus ir šlapdriba. Temperatūra svyruos nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos. Vėjas pasisuks iš šiaurės vakarų, į Lietuvą jis atneš šiek tiek vėsesnio oro masę.

Šeštadienio naktį temperatūra svyruos apie 0, gali būti ir silpnai neigiama. Būtent tą naktį reikia labiausiai saugotis besiformuojančio plikledžio. Šeštadienio naktį kritulių sulauksime mažiau, daugiau jų bus dieną, greičiausiai tai bus lietus ir šlapdriba.