Trečiadienį Bergame vykusiose „Serie A“ rungtynėse „Juventus“ su vietos „Atalanta“ sužaidė lygiosiomis 2:2.

Jau antrąją minutę Beratas Djimsiti pelnė įvartį į savus vartus ir suteikė svečiams pranašumą, tačiau „Atalantos“ žaidėjas Duvanas Zapata dviem įvarčiais (24-ą ir 56-ą min.) padėjo aikštės šeimininkams išsiveržti į priekį 2:1.

„Juventus“ galimybes apribojo 53-ą min. už antrąją geltonąją kortelę iš aikštės pašalintas urugvajietis Rodrigo Betancuras – svečiai buvo priversti žaisti mažuma.

Gelbėti čempionus ėmėsi aikštėje 65 min. vietoje Sami Khediros pasirodęs Cristiano Ronaldo. Penkis kartus geriausias pasaulio futbolininkas įvartį pelnė ir rezultatą išlygino praėjus 13 minučių po keitimo.

C. Ronaldo tai buvo 12-as įvartis šį sezoną Italijoje, o „Juventus“ išlieka nuo balandžio 22 dienos nė karto nepralaimėjusia „Serie A“ lygos komanda.

Turino komanda yra vienvaldė Italijos čempionato lyderė su 50 taškų, o Bergamo ekipa su 25 taškais rikiuojasi 7 vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)