Štai, kas teigiama prie nuotraukos: „Lygiai prieš metus mirė mano turtingas gerbėjas Bradas. Jam buvo 47 metai, mirė nuo širdies smūgio ir negydomo diabeto. Mūsų santykiai buvo itin sudėtingi ir sekinantys, tiesą sakant, geriau jau būčiau jo niekada gyvenime nesutikusi. Kad ir koks niekam tikęs jis buvo, pabandysiu rasti bent vieną teigiamą su juo susijusį prisiminimą – bent šią simbolišką dieną. Štai ir jis: Bradai, tu man nupirkai pirmuosius mano „Louboutin“ batelius, mano pirmą „Birkin“ rankinę bei mano pirmą ir vienintelį lenktyninį žirgą. Mokėjai vertinti mano laiką, todėl šiandien tau skiriu šį įrašą“.

Lydia, kuri socialiniame tinkle „Instagram“ dar žinoma kaip „The Heaux Mentor“, akcentuoja, kad prieš pat mirtį Bradas ją išbraukė iš savo testamento.

„Vis dar tau neatleidau už tai, kad išbraukei mane iš testamento. Kita vertus, visada žinojai, kad nepražūsiu. Ir turiu tau kai ką prisipažinti: visą tą laiką gyvenau dvigubą gyvenimą: su tuo vaikinu, kurį manei esant mano gėjumi apsauginiu. Be to, esu rašytoja ir verslininkė. Taigi, kaip ir esame atsiskaitę. Kada nors susitiksime. Ilsėkis ramybėje. P. S. būčiau dėkinga, jei daugiau man nebesivaidentum“.

Įrašas socialinėje žiniasklaidoje sulaukė didelio dėmesio – mygtuką „patinka“ paspaudė per 10 tūkst. žmonių, palikta beveik 2 tūkst. komentarų.

Lydia save apibūdina kaip buvusią tik suaugusiems skirtų paslaugų teikėją ir aukščiausios klasės palydovę, kuri, esą, per savo karjerą uždirbo milijonus dolerių. Ji parašė ne vieną elektroninę knygą apie eskorto profesiją ir netgi memuarus. Dabar ji užsiima kitų sekso industrijos darbuotojų konsultavimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)