Feisbuke vilnietis Andrius pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksavo kaip apie pusę 2 valandos dienos nusidriekė eilė prie budinčios vaistinės Vilniuje, Žirmūnuose. Savo įrašu Andrius sutiko pasidalinti ir su DELFI.

„Specialiai skaičiavau - 32 žmonės eilėje. Nuotrauką galima išsaugoti ateities diskusijoms apie „uždrauskim dirbti savaitgaliais ir per šventes“. Visiems gražių švenčių ir stiprios sveikatos“, – rašė jis.

Šis įrašas įplieskė tolimesnes diskusijas. Kai kurie komentatoriai teigė, kad eilės nusidriekė ir prie kitų budinčių vaistinių, kiti piktinosi, kad elementarūs nereceptiniai vaistai nepardavinėjami degalinėse. Komentuojantieji vėlgi dalinasi į dvi stovyklas – turėtų tokiu metu dirbti parduotuvės bei vaistinės, ar ne?

DELFI primena, kad nuo sausio 1 dienos bus leidžiama tam tikrus nereceptinius vaistus parduoti ne tik vaistinėse, bet ir kitose mažmeninės prekybos vietose, pavyzdžiui, prekybos centruose, parduotuvėse ar degalinėse.

Kokius vaistus bus galima įsigyti ne tik vaistinėse
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)