Visiems jau seniai žinoma, kad Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II su savo šeima vengia ekstravagantiškų ir prabangių dovanų Kalėdoms, kurias jie, kaip jau tapo įprasta, švenčia Sandringhame.

Labiausiai stebina tai, ką jie iš tiesų mėgsta. Buvęs princesės Dianos šefas Darrenas McGrady sakė, kad monarchai nenori kažko nerealaus ar tūkstančius kainuojančių „Cartier“ laikrodžių.

Kaip bebūtų, taisyklės gali daugeliui pasirodyti keistos. Kaip sako D. McGrady, per pirmąsias savo Kalėdas rūmuose Diana karališkosios šeimos nariams padovanojo kašmyro megztinius, kurie būtų puiki dovana bet kam, tačiau ji labai nusivylė, kai jos dovanos nenudžiugino visų taip, kaip ji tikėjosi.

Taigi, ką tiktų dovanoti karališkosios šeimos nariams? Jie niekada viešai neatidaro savo dovanų, bet per ilgus metus pavyko išsiaiškinti, ką jie iš tiesų gauna ir kokios dovanos yra įprastos jų šeimoje.

Turbūt tai nieko nenustebins, bet princas Harry dovanoja geriausias dovanas. Pipirų malūnėlį yra gavęs princas Philipas. Princesė Anne princui Charles'ui yra padovanojusi baltą odinį klozeto dangtį, teigia biografas Brian Hoey. Harry nuo Kate yra gavęs „užsiaugink savo merginą“ renginį.

Nuo Kate princas Philipas taip pat yra gavęs rankų darbo muselių žvejybai, rašoma „The Guardian“. Hercogienė Kate vyrui Williamui yra padovanojusi ir šiltą kepurę. Mikės pukuotuko motyvais puoštas servizas tapo puikia dovana nuo Williamo Kate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)