O.G. Solskjaero debiutinėse rungtynėse „Manchester United“ 5:1 sutriuškino „Cardiff City“ ir pirmą kartą nuo sero Alexo Fergusono laikų „Premier“ lygos rungtynėse pelnė 5 įvarčius.

Vis dėlto, net jei laikinajam vyriausiajam treneriui pavyktų grąžinti šeštą vietą lygoje užimančią Mančesterio komandą į elitą, 1996-2007 metais pats jos marškinėlius vilkėjęs norvegas po sezono turės grįžti į gimtinę.

Nuo 2015 metų „Molde“ ekipai vadovaujantis strategas yra įsipareigojęs toliau darbuotis šiame klube bei iškart grįš į jį gegužę pasibaigus sezonui Anglijoje. Taigi, oficialiai, „Manchester United“ trenerį išsinuomavo.

Netradicinius metodus trenerio paieškose taikanti Mančesterio ekipos vadovybė yra pasiruošusi neeiliniams veiksmams ir vasarą. Pasak pranešimų, dabartiniai Anglijos vicečempionai dėl naujojo trenerio ruošiasi nepagailėti rekordinės pinigų sumos.

Neabejojama, jog pagrindinis, o galimai ir vienintelis kandidatas perimti „Manchester United“ vairą nuo kito sezono yra Mauricio Pochettino, pastaruosius ketverius metus treniruojantis Londono „Tottenham“ futbolininkus.

Jei vasarą abiem pusėms pavyks susitarti, „Manchester United“ turės sumokėti Londono klubui 42 milijonų svarų kompensaciją, kuri būtų pati didžiausia kada nors sumokėta suma už trenerį.


Pasak Anglijos spaudos, M. Pochettino džiaugiasi Mančesterio ekipos dėmesiu ir ketina svarstyti pasiūlymą. Spėjama, jog „raudonieji velniai“ yra pasiryžę sutikti su visomis 46-erių specialisto sąlygomis.

Kalbos apie „Manchester United“ rodomą dėmesį savo favoritui netyla, futbolo apžvalgininkai vienas po kito rekomenduoja argentiniečiui keisti komandą, o tai itin nepatinka „Tottenham“ ekipai.

Sekmadienį Londono klubas „Premier“ lygoje susitiks su Liverpulio „Everton“, o prieš šias rungtynes vykusioje spaudos konferencijoje „Tottenham“ atstovas spaudai netgi susiginčijo su žurnalistu bei neleido jam su M. Pochettino kalbėti apie „Manchester United“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)