„Uždeginėjau begalę didelių žvakių specialiai fotosesijai, ir ką jūs manote, tereikėjo kelių sekundžių virš liepsnų jūros, ir apsvilau blakstienas taip, kad pusės jų – tiesiog neliko....“, - apie nutikusį įvykį paskoja prekių ženklo „Ž Jewellery“ įkūrėjas, verslininkas Žilvinas Grigaitis, kartu su menininke Laura Butkeviče neseniai pristatęs šaukštelių kolekciją, ant kurių perkelti ir jo kurtų segių motyvai.

Nemaloniausia, kaip rašoma spaudos pranešime, kad tai nutiko likus mėnesiui iki švenčių, kai prasideda tikras renginių maratonas. „Akys ašarojo, mat jas apsaugančių blasktienų faktiškai neliko, jas skaudėjo, o žvilgsnis atrodė neišraiškingas... it būčiau be akių...“, - prisimena Žilvinas Grigaitis.

Verslininkui į pagalbą atskubėjo blakstienų priauginimo specialistė, vilnietė „Charming look“ akademijos įkūrėja Ieva Pudževytė. Specialistė sugebėjo koreguoti verslininko žvilgsnį priaugintomis balsktienomis taip, kad iš išorės priauginimo nebuvo matyti, blakstienos atrodė it natūralios, nuosavos, o Žilvino žvilgsnis kaip visada kerintis, ir gilus.

Holivudo aktorius, komikas, legendine vadinamos komedijos „Kaukė“ pagrindinis aktorius Jim Carrey, „Karibų piratai“ filmų žvaigždė Jhonny Deep, ar komikas Russell Brand – tik kelios garsenybės, besinaudojančios blakstienų priauginimo procedūromis. Pasak kaunietės „Pro Master Home“ blakstienų meno akademijos įkūrėjos Juanos Balkevičienės, blakstienų priauginimas vyrams – pasaulyje jau seniai įprastas, tiesa, Lietuvoje vyrai žvilgsnį tokiu būdu koreguoja rečiau, o tai darantys vis dar slepia, ir gėdyjasi apie tai prisipažinti.

„Blakstienų priauginimas vyrams ir moterims skiriasi kardinaliai. Moterims kuriamas kur kas ryškesnis žvilgsnis ilgesnėmis, tamsesnėmis blakstienomis. Tuo tarpu vyrų žvilgsnis – koreguojamas, o priauginimas atliekamas vizualiai nepastebimai – taip, kad būtų matyti akys, o ne blakstienų plaukeliai, todėl pridedami kur kas natūralesni, šviesesni, ne ilgesni nei pačio žmogaus blakstienų plaukeliai. Be to, taip galima pakelti vyrų blakstienas, mat jos neretai žiūri žemyn, ir netgi braižo akį, taip sukeldamos diskomfortą“, - pasakoja Juana. Moteris netgi specialiai sukūrė projektą, vyrui modeliui priaugino blakstienas taip, kaip tai atliekama moterims, ir kaip turėtų būti atliekama vyrams.

Tuo tarpu pasak Vilniuje dirbančios Ievos Pudževytės nustebtumėte sužinoję, kurie lietuviškojo pramogų pasaulio vyrai žvilgsnį koreguoja prisiaugindami blakstienas. Tiesa, apie tai specialistė linkusi nutylėti. „Iš dvidešimties apsilankančių žmonių – bent du visada būna vyrai”, - sako Ieva Pudževytė.

„Man tai tapo išsigelbėjimu tuomet, kai netekau nuosavų blakstienų. Buvo akimirka, kai galvojau, kad teks atšaukti visus planus, ir užsidaryti namuose...“, - juokdamasis šiandien prisimena Žilvinas Grigaitis, per pusantro mėnesio atsiauginęs nuosavas blakstienas, ir šiandien išbandytą jų priauginimo procedūrą vadinantis puikia išeitimi ne tik tada, kai nutinka bėda, bet ir tuomet, kai akys dėl fizinių ypatybių – it nematomos. Juk gražias, ir išraiškingasm, tačiau natūraliai atrodančiasakis nori turėti ne tik moterys, tačiau ir vyrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (613)