Šeštadienį krituliai taip pat nesitrauks, daug kur snigs, intensyviausiai – naktį šalies pietvakariuose. Vietomis vėl formuosis silpna lijundra ir plikledis. Pietryčių, rytų krypties vėjas bus nestiprus, naktį oras atvės iki 1–6 laipsnių šalčio.

Dieną taip pat sulauksime kritulių, vėjas keis kryptį, pūs iš šiaurės, šiaurės rytų, tačiau išliks nestiprus. Temperatūra svyruos nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, vietomis nuo 1 laipsnio šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Sekmadienį sniegas taip pat neaplenks mūsų šalies, tačiau snigs jau ne taip gausiai. Šiaurinių krypčių vėjas pradės stiprėti, tad kai kur gali silpnai papustyti. Naktį vyraus 1–6 laipsnių šaltis, dieną jau bus vėsia, temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Šventinės savaitės pradžia taip pat prasidės su krituliais, nors jie pasirodys vietomis ir bus negausūs. Kūčių dieną negausiai pasnigs, pūs silpnas šiaurės vakarų vėjas. Naktį temperatūra nukris iki 5–10 laipsnių šalčio, bus šilčiau tik pajūryje – apie 1–3 laipsnius šalčio. Dieną bus apie 1–6 laipsnius šalčio, Kuršių nerijoje laikysis apie 0 laipsnių.

Pirmą Kalėdų dieną naktį – vietomis, dieną – daugelyje rajonų pasnigs, vakariniuose rajonuose kris šlapdriba, formuosis rūkas ir lijundra. Pūs pietvakarių vėjas, jo greitis sieks 5–10 metrų per sekundę, tad vietomis papustys. Temperatūra naktį pasiskirstys nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, bus šilčiau tik pajūryje, dieną – nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.