Šeimos draugas šios savaitės „People“ viršelio istorijoje patvirtino, kad 37 metų Meghan ir 36 metų Kate susikirto likus kelioms dienoms iki gegužės mėnesį vykusių Sasekso kunigaikštienės vestuvių su princu Harry.

„Kilo ginčas tarp Meghan ir Kate dėl [3 metų] princesės Charlotte suknelės“, – patvirtino šaltinis.

Kitas su situacija susipažinęs asmuo pridūrė: „Pamergės turėjo vos kelis primatavimus. Viskas buvo palikta paskutinei minutei ir visiems, tame dalyvavusiems, kilo daug įtampos“.

Teigiama, kad Kate „apsiašarojo“ dėl kilusio incidento, nors tiksliai nėra aišku, kas ją nuliūdino.

Kelių šaltinių teigimu, visi, dalyvavę vestuvių pasiruošime, patyrė nemažai įtampos. Vis dėlto, vienas karališkųjų vestuvių svečias anksčiau leidiniui „People“ sakė, kad per Meghan ir Harry privatų priėmimą vakare princas Williamas buvo „linksmas, nuostabios nuotaikos“, o Kate – „puikios formos“.

Su vestuvėmis susijusi įtampa dar labiau išaugo, kai karalienė Elžbieta II atmetė pirmąjį nuotakos tiaros pasirinkimą vestuvių dienai. Tai buvo vienas sudėtingiausių karališkųjų vestuvių pokalbių, kuris, anot karališkojo biografo Roberto Jobsono, privertė Harry šaukti ant personalo: „Tai, ko Meghan nori, Meghan gauna!“.

Gruodžio 1 dieną Kensingtono rūmai išplatino retai tokiomis progomis pasitaikantį viešą pranešimą, kuriame buvo paneigta, kad Kate įspėjo Meghan nekoneveikti rūmų darbuotojų. Kitų pranešimų apie konfliktą rūmai nekomentavo.

Kadangi Meghan oficialiai tapo karališkosios šeimos nare, jos sinergijoje įvyko pokyčiai – daugelis mano, kad tai buvo neišvengiama.

„Žmonos keičia dinamiką, o jie abu turi labai stiprias žmonas, – „People“ sakė šaltinis iš rūmų aplinkos. – Jeigu dvi nepriklausomas moteris iš realaus pasaulio atvedi į karališkąjį pasaulį, jos norės daryti įtaką.“

Ir nors per didžiąsias metų šventes Meghan ir Kate viešumoje pasirodė viena kitai besišypsančios, kūno kalbos ekspertai išaiškino, jog tai tebuvo puiki vaidyba. Apie tai, kokius ženklus siuntė hercogienių elgesys, galite perskaityti ČIA.

Apie sunkiai pakeliamą M. Markle charakterį neseniai prakalbo ir puikiai žinomas laidų vedėjas Piersas Morganas, kuris su ja susipažino dar tuomet, kai Meghan buvo aktorė.

"Deja, senų įpročių taip lengvai neatsikratysi. Negatyvių naujienų apie Meghan kaprizus ir sudėtingą charakterį, kuriomis dalijasi rūmų šaltiniai, daugiau nei pakankamai.

Sako, kad papiktino Karalienę vestuvėms pareikalavusi tiaros su smaragdais. Sklando gandai ir apie vis gilėjančius jos nesutarimus su Kate Middleton – pastaroji dėl grubaus Meghan elgesio per mažosios Charlotte suknelės matavimą netgi pravirko.

Sklando gandai, kad Kate labai nepatinka ir itin arogantiškas jos elgesys su karališkuoju personalu. Asmeninė Meghan asistentė Melissa Toubati neseniai vos po pusmečio metė darbą – taip pat nepakėlė Meghan teroro.

Karališkieji šaltiniai teigia, kad visiems jau iki gyvo kaulo įgriso jos noras vadovauti ir reikalauti beprasmiškų dalykų, pavyzdžiui, jau 5 valandą ryto elektroniniu paštu ji siunčianti reikalavimus. Be to, šv. Jurgio koplyčioje, kur vyko vestuvės, pageidavo oro gaiviklių – „užmušti tam pelėsių dvokui“.

Absurdiškas reikalavimas, kurio, žinoma, niekas nepaisė.

Kai Didžiosios Britanijos karališkųjų rūmų šaltiniai pradeda skleisti tokius nemalonius gandus, deja, bet tenka patikėti, kad dauguma jų – nelaužti iš piršto. Be to, iš asmeninės patirties sakau – nė vienas jų manęs pernelyg ir nestebina. Tai neturi nieko bendro su seksizmu ar rasizmu, kaip kad teigia kai kurie kvailoki komentatoriai.

Esu tikras, kad viskas žymiai paprasčiau: Meghan Markle tiesiog savimyla profesionali aktorė, gavusi gyvenimo vaidmenį ir pasiryžusi iš jo pasiimti viską, ką tik įmanoma", - savo atsiminimus dėstė P. Morganas.

Plačiau apie tai, kaip M. Markle ėmė šokdinti karališkųjų rūmų personalą, skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)