Baigus Vilniaus Licėjų J. Laukaitį tėvai įkalbinėjo studijuoti, tačiau vaikinas tokių norų neturėjo. Jau nuo penkiolikos metų žinojęs, kad tikrai niekur nestudijuos, vilnietis netikėtai atrado meilę kelionėms.



„Pradėjau labai aktyviai keliauti dirbdamas prie savo internetinių verslų. Tėvai, vėlgi, norėjo praleisti šiek tiek daugiau laiko kartu, tačiau vis pajuokaudavau: „Labai norėjote, kad kažkur studijuočiau, tad įsivaizduokite, jog dabar studijuoju Australijoje – gi irgi kas savaitę namo nespėčiau grįžti“, – juokavo žinomas keliautojas.

Ilgainiui toks J. Laukaičio gyvenimo būdas tapo priimtinas ir jo artimiesiems. Vis dėlto ilgesys ir noras visiems susitikti niekur neblėso, todėl keliautojas nusprendė kuo dažniau tėvus nustebinti jų vestuvių metinių proga.

„Dvidešimt penkių santuokos metų jubiliejaus proga atsiskraidinau juos į Balio salą Indonezijoje, kur drauge keliavome visą mėnesį. Vėliau porą metų nepavyko padaryti tokių staigmenų ir štai 28-erių santuokos metų proga pavyko visai smagus siurprizas Turkijoje, dėl kurio labai džiaugiuosi,“ – apie siurprizus tėvams pasakoja Jokūbas.



Vaikinas suorganizavo tėvų kelionę į Turkiją, o pats apsimetė negalintis prisijungti. Paskutinę minutę J. Laukaitis įspėjo tėtį apie jų laukiantį siurprizą ir prisaikdino nieko nepasakoti mamai. Tėvams atvykus į viešbutį ir įėjus į kambarį, kuriame jų laukė sūnus, mama negalėjo tvardyti emocijų. Po 14 mėnesių pertraukos susitikusi šeima apsikabino ir apsipylė džiaugsmo ašaromis.

„Nors kelis pastaruosius metus nepraleidau su savo šeima tiek laiko, kiek norėčiau, tačiau man šeima yra labai labai svarbi gyvenimo dalis. Tiek su savo sese, tiek su savo tėvais, palaikome įspūdingai gražius santykius ir aš jais labai džiaugiuosi“, – kalbėjo J. Laukaitis.

Jis taip pat pasidalijo šventiniu palinkėjimu visiems DELFI skaitytojams: „Palinkėčiau neteisti vieniems kitų, palaikyti bei paskatinti siekti savų svajonių, kad ir kokios jos bebūtų. Mylėkime vieni kitus ir džiaukimės, kad galime šias kelias pasakiškas dienas praleisti kartu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)