„Dainuoti pradėjau labai anksti, bet profesionaliai dainavimo mokytis ėmiau sulaukusi 16 metų. Tada įstojau į Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatoriją. Paskui dainavimo įgūdžius tobulinau Menų Akademijoje Klaipėdoje. Dainavimas mane labai traukė visą laiką, todėl vien mokslų man nepakakdavo. Dar lankiau ir privačias dainavimo pamokas pas įvairius žinomus dainininkus“, – istoriją apie tai, kaip atsidūrė muzikinėje scenoje pasakoja Maddam. Pranešime spaudai teigiama, jog ją jau matę dažnai pavadina naująja Katažina.

Atlikėja įsitikinusi, kad šiuo metu pramogų pasaulyje apstu atlikėjų įvairiausiam skoniui, tačiau Gintė tiki, kad jos muziką atras tie, kurie yra pasiilgę paprastumo.

„Pasiūla šiuo metu iš tiesų didelė ir surasti savo klausytoją nėra lengva, bet aš pasirengusi. Noriu tiesiog linksminti žmones savo smagiomis, linksmomis ir tuo pačiu paprastomis dainomis. Jokių įmantrybių ar maivymosi prieš klausytoją“, – pažada pašnekovė.

Scenos debiutantė planuoja atlikti popstiliaus dainas, kurios tiks šokiams.

„Paprastos dainos – paprastiems žmonėms, – taip sako savo repertuarą pristatanti Gintė. – Manau, daugiau į mano kūrinių žodžius turėtų įsiklausyti merginos, bet dainuosiu ir apie vyrus, todėl, tikiuosi, patiksiu visiems.“

Maddam pristato ir debiutinę savo dainą „Angelas“. Ją sukūrė daugelio itin populiarių lietuviškų dainų autorius Žilvinas Liulys. Gintės debiutiniui kūriniui jis parašė tiek muziką, tiek žodžius. „Tai daina apie svarbiausią gyvenime jausmą, gyvenimo variklį – meilę, dviejų žmonių santykius“, – pasakoja naujoji atlikėja.

Debiutinę naujos atlikėjas Maddam dainą „Angelas“ galite išgirsti čia:

Paklausta apie savo sceninį vardą, Maddam nusijuokia: „Iššifravus pseudonimą Maddam tai reikštų „pakvaišusi damutė“. Turbūt tokia ir esu. Scenoje virstu visai kitokia, turiu daug parako savyje. Nors ką aš čia kalbu: ir realiame gyvenime esu lengvai pakvaišusi. Myliu gyvenimą ir iš jo noriu pasiimti viską. O Maddam veikla – puiki galimybė tai įgyvendinti.“

Gintė yra kilusi iš Varėnos, bet jau 10 metų gyvena Klaipėdoje: „Dabar namais vadinu pajūrį, bet negaliu slėpti, kad Dzūkijos kraštai vis tiek patys mieliausi.“

Be sceninės veiklos Maddam dar muzikuoja su vaikais, o laisvalaikiu išsilieja šokių studijoje. „Tai mano didžiausia aistra ir galimybė atsipalaiduoti“, – šypteli pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)