„Man Kalėdos pirmiausiai prasideda darbe ir dėl to aš labai džiaugiuosi! Kad ir nuotaikos tikrai darbingos, bet jos būna pakilios ir kiekvienais metais galvoju apie išskirtinį salono dekorą ir, žinoma, dovanas klientams.

Man labai džiugu, kad šiais metais sulaukėme puikių rekomendacijų iš mūsų meniškų draugų Contour Art Gallery, kurie pasiūlė susipažinti su jauna, žavia lietuvių kilmės iliustracijų kūrėją iš Londono Kristina Gedris.

Neslėpsiu, mados iliustracijos būna dažnai matytos ir pasikartojančios, bet Kristinos – labai išskirtinės. Ji nevengia savo unikalaus braižo, kuris patraukia akį mistika, lengvu plonu potėpiu, šiek tiek bauginančiu grakštumu, kas ir sukuria išskirtinį meninį vaizdą“.

Kiekviena dėžutė piešta rankomis ir kiekvienas piešinys – kitoks, nepasikartojantis. Ciklą sudaro dvi temos: portretai ir iliuzijos, skelbiama pranešime spaudai.

Iliustracijų kūrėja Kristina Gedris nusprendė palikti Londoną ir skirti laiko Lietuvos ir savęs pažinimui: „Šio projekto idėja buvo sukurti ir parodyti žmonių įvairumą, kalbėti apie lytinį kitoniškumą ir drąsą, panaudojant iliustracijos žanrą. Visi kūriniai piešti rašalu ir akriliniais dažais, dengti matiniu laku“ – sako iliustracijų kūrėja Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)