Kaip pranešė CNN, policijos protokole rašoma, kad 48 m. aktorius per pažinčių svetainę internete bendravo su 13 m. berniuku, siuntė jam apnuogintas nuotraukas ir tarėsi susitikti seksualiniams santykiams.

Kai S. Westmorelandas atvyko į sutartą vietą, jį sulaikė Solt Leik Sičio policija ir FTB kovos su vaikų išnaudojimo padalinio pareigūnai.

Stoney Westmorelandas

Solt Leik Sičio policijos protokole rašoma, kad S. Westmorelandas buvo sulaikytas dėl bandymo suvilioti nepilnametį internetu ar (mobiliojo) žinutėmis. Aktorius gresia keturi kaltinimai dėl pavojingo nepilnamečiams elgesio.

„Atsižvelgiant į kaltinimų pobūdį ir mūsų atsakomybę už nepilnamečių gerovę, turime atleisti jį iš pastovaus vaidmens. Jis negrįš į darbą seriale, kurio trečias sezonas pradedamas filmuoti kitą savaitę, rašoma „Disney Channel“ pranešime spaudai.

CNN korespondentui nepavyko susisiekti su aktoriumi. Neaišku, ar jis pasisamdė advokatą.

38-iose „Andi Mack“ serijose S. Westmorelandas vaidino pagrindinio veikėjo senelį Hamą Macką. Serialas – apie 13 m. mokinės ir jos bičiulių nuotykius. Serialas filmuojamas Jutoje.

S. Westmorelandas taip pat vaidino aštuoniose serialo „Scandal“ serijose (slaptosios tarnybos agentą Halą Rimbeau), taip pat vaidino serialuose NCIS, „Breaking Bad“ ir „Better Call Saul“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)