Šiemet artėjantis gimtadienis Donatai asocijavosi su depresija, todėl blogas mintis dainininkė šalin nuvijo pasitelkdama išvaizdos pokyčius. Raudonplaukė atlikėja savo plaukus nusprendė persidažyti ugninga spalva.

„Niekada nebuvau jokia kitokia tik ryža. Šviesesnė, tamsesnė, bet visada vis panaši. O va pas šitą mergaitę gali pavirsti kuo tik širdis geidžia! Šiek tiek pokyčių nuraminti priešgimtadieninę depresiją – dabar esu ryža su polėkiu. O su metų laikų kitimu, keisim ir polėkį“, - savo pokyčius komentavo ji.

Nusispjovė į stereotipus

Donata įsitikinusi, kad žmogaus kūno formos mūsų visuomenėje yra dažnai pervertinamos. Būtent dėl šios priežasties ji nusprendė dalyvauti projekte „Dydžio revoliucija“.

„Kai nuėjau į šio šou atranką, pagalvojau, kiek daug gražių merginų ir moterų mes turime, kurios slepiasi po plačiais rūbais ar bijo būti viešumoje. Ir viskas tik dėl to, kad jos nenori būti kažkieno sukurtais stereotipais“, – anksčiau DELFI pasakojo dainininkė.

Nepaisant to, Donata pripažįsta, kad apvalesnių moterų konkursas jai dovanojo ne tik šypsenas, bet ir ašaras. Bene jautriausia akimirka dainininkei tapo išbandymas kirpėjo kėdėje, kuomet stilistas žirklėmis nurėžė Donatos plaukus.

„Verkiau, nes visos verkė. Viskas įvyko dėl tų mano nelemtų plaukų (juokiasi). Tiesiog merginos stipriau už mane sureagavo į mano nukirptas garbanas ir aš kažkaip sureagavau į tą jų reakciją. Gal tikrai čia nėra gerai? Gal nereikėjo leisti? Nors suprantu, kad tokia yra modelio dalia, o šis projektas yra būtent apie tai“, – teigė pašnekovė.

„Emocijų projekte yra įvairių. Merginos ir susinervina, ir paliūdi, ir apsidžiaugia, ir papyksta. Visa tai normalu. Na, jūs uždarykite tokį moterų kiekį kartu“, – nusijuokė ji.

Nors visos dalyvės į šį šou atėjo nugalėti, Donata pastebėjo, kad užkulisiuose konkurencija buvo beveik nejaučiama.

„Labai džiaugiuosi, kad visos labai vieną kitą palaiko. Išsikalbame apie viską. Kartais tikrai neturi su kuo pasišnekėti apie žodžius, kuriais tave vadina visuomenė. Ir tada supranti, kad tokių kaip tu yra tūkstančiai – reikia tik prabilti“, – šyptelėjo dainininkė.

„Žmonės bijo kalbėti. Jie nebijo tik keikti ir burnoti. O dažniausiai pikti žmonės ir turi daugiausiai kompleksų“, – pridūrė ji.

Anksti populiarumo skonį pajutusi Donata kuo puikiausiai žino, ką reiškia ne tik liaupsės, bet ir skaudžios replikos.

„Aš per savo gyvenimą jau taip pavargau klausytis, kad esu negraži, stora ar nesveika, jog tiesiog nebešneku su žmonėmis, jeigu kažkas bando man dar kartą tai pasakyti į akis. Jeigu jau taip norisi, tegul pasiloja savo atvaizdui veidrodyje. Gal tada jiems nuo to bus tik geriau“, – sakė dainininkė.

Donata tikino, kad gyvenime svarbiausia tikrai ne papildomi kilogramai, o vidinė žmogaus būsena.

„Dažnai žmonės nesupranta, kad svarbiausia yra vidinė ramybė ir laimė, o ne tai, kaip tu atrodai išorėje. Galų gale Rubenso laikais būtent mes buvome visuomenės standartas. Tai gal paliekam tuos standartus ramybėje ir gyvename taip, kad būtume sveiki ir laimingi – nesvarbu ar su presu, ar su pora rinkelių aplink pilvą“, – šyptelėjo pašnekovė.

Dažnai pozityvumu spinduliuojanti dainininkė sako, kad net ir esant blogai nuotaikai, kiekvienas žmogus gali ją lengvai pakeisti – tereikia noro. „Net jei ir nebūni laimingas, bet stengiesi toks būti, nuotaika pasikeičia į norimą pusę“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)