2019-ieji – Geltonosios Žemės Kiaulės globojami metai. Pagrindinės šio gyvūno-globėjo savybės – polinkis švaistyti ir nemokėjimas elgtis su pinigais. Naujo talismanų įtaka, astrologų teigimu, pirmiausia atsilieps materialiniai padėčiai. Kai kurių Zodiako ženklų atstovai ištisus metus gali būti priversti taupyti, kad išvengtų akivaizdaus pinigų trūkumo. Tačiau liūdnos perspektyvos prognozuojamos ne visiems: gali būti, kad kaip tik kitąmet jums pavyks užsitikrinti finansinę sėkmę. Jei norite užbėgti už akių su pinigais susijusioms problemoms, sužinokite savo finansų horoskopą.

Avinas

Metų pradžioje Marsas darys teigiamą įtaką materialiniai Avinų padėčiai. Iki pat vasario vidurio jie galės drąsiai imtis naujos veiklos, megzti naudingus ryšius ir ieškoti naujų uždarbio šaltinių. Visgi jau nuo vasario vidurio Avinus gali ištikti problemos darbe, savo ruožtu, sukelsiančios ir finansinių rūpesčių. 2019-aisiais tikėtini vėluojantys atlyginimai, naujos skolos ir finansinės nesėkmės. Vis dėlto, imantis ryžtingų veiksmų, situaciją gali pavykti pakreipti į gera ir susigrąžinti finansinį stabilumą.

Jautis

Jaučio ženklo atstovų kitąmet laukia ir triumfas, ir nuopuoliai. Metų pradžioje Jaučiai gali jausti pastovų pinigų stygių, todėl tuo metu astrologai pataria vengti didelių pirkinių, taip pat neskolinti pinigų kitiems. 2019-ųjų pavasarį Jaučių energetika suklestės. Šiuo laikotarpiu padidės jų darbingumas, gims naujų idėjų, be to, atsiras papildomų galimybių pasididinti pajamas. Mažiausiai palanki turėtų būti antroji metų pusė. Kadangi Mėnulis vis dažniau trauksis iš stipriųjų pozicijų, Jaučiams teks intensyviau pasidarbuoti, kad išvengtų finansinių problemų.

Dvyniai

Metų pradžioje Dvynius globojantis Merkurijus bus atsidūręs silpnose pozicijose, todėl šio ženklo atstovai turėtų vengti rizikos ir brangių pirkinių. Investicijos tikrai neatneš pelno, o galbūt net išvirs nuostoliais. Šiuo laikotarpiu taip pat nerekomenduojama skolinti pinigų, nes tikimybė, kad jie bus laiku grąžinti, labai menka. Antrojoje 2019-ųjų pusėje astrologai pataria ryžtis stambiems pirkiniams, kadangi šiuo laikotarpiu įvyksiantys finansiniai sandoriai niekaip neatsilieps materialinei Dvynių gerovei.

Vėžys

Iki pat kitų metų pabaigos Vėžiams nebus ko baimintis dėl materialinės savo gerovės – jie tikrai sugebės pademonstruoti reikiamą apdairumą ir nepatirs didelių išlaidų. Ištisus metus šio ženklo atstovai galės kliautis Jupiteriu: dėl teigiamos jo įtakos bus paprasčiau grąžinti senas skolas, be to, pavyks išvengti bereikalingų finansinių įsipareigojimų. Visgi 2019-ųjų pabaigoje koją Vėžiams gali pakišti šališkas požiūris darbe. Kad ir kaip sunku būtų kęsti neteisybę, keisti darbo šiuo laikotarpiu astrologai nerekomenduoja, mat jo paieškos gali užsitęsti, o neturint pastovaus pajamų šaltinio tikėtini piniginiai sunkumai.

Liūtas

Metų pradžioje didelių problemų kilti neturėtų. Šiuo laikotarpiu Liūtai ir toliau uoliai darbuosis, neatsižvelgdami į kartkartėmis apimantį nuobodulį ir norą ištrūkti iš rutinos. Kovą Liūtai pajus energijos antplūdį, taigi, ir norą patirti pozityvių permainų. Tai labai palankus metas investuoti, sudaryti sutartis ir pradėti nuosavą verslą. Nuo spalio 23 d. iki lapkričio 11 d. Liūtus globojanti planeta pereis į Skorpiono žvaigždyną. Šiuo laikotarpiu astrologai nerekomenduoja atlikinėti jokių finansinių operacijų, taip pat nepataria skolintis arba skolinti pinigų – taip elgiantis teks patirti nuostolių.

Mergelė

Metų pradžioje Merkurijaus pozicijos bus silpnos, todėl Mergelės gali patirti nemenkų išlaidų. Šio ženklo atstovams teks atidavinėti skolas, grąžinti uždelstą kreditą, mokėti vėluojančius komunalinius mokesčius arba įsigyti nenumatytų pirkinių. Tačiau jau gegužę sėkmė pagaliau nusišypsos ir finansines problemas pavyks išspręsti daug paprasčiau. Dirbo galbūt atsiras ir daugiau, tačiau už pastangas tikrai bus deramai atlyginta. Baigiantis metams Mergelės gali imti kilti karjeros laiptais arba sulaukti algos padidinimo. Investicijoms kiti metai – ne patys palankiausi, nes investuotus pinigus gali tekti nurašyti į nuostolius, be to, labai tikėtina, kad nepavyks išvengti sukčių pinklių.

Svarstyklės

Dėl Saturno poveikio Svarstyklės ras energijos intensyviau darbuotis, todėl, tikėtina, sulauks atitinkamo vadovų įvertinimo. Vis dėlto, finansiniu požiūriu, kiti metai tikrai nebus sėkmingi. Pavasarį šio Zodiako ženklo atstovai neatsispirs troškimui patenkinti savo norus ir įsigis brangių daiktų, todėl materialinė jų padėtis tik pablogės. Tuo laikotarpiu Svarstyklės gali prisidaryti skolų, kurių grąžinti nesugebės iki pat metų pabaigos. Vis dėlto į bankus astrologai pataria šiukštu nesikreipti, kadangi gali nepavykti grąžinti pinigų iki nustatyto termino, o tada kils labai rimtų problemų.

Skorpionas

Nuo pat sausio iki vasario vidurio Skorpionams teks kiek daugiau padirbėti ir pasistengti rasti būdų, kaip pasididinti pajamas. Šio ženklo atstovai tikrai galės kliautis teigiamai veikiančiu Marsu, padėsiančiu rasti išeitį ne tik iškilus piniginių problemų, bet ir ieškant naujų pajamų šaltinių. Vos tik globojančios planetos pozicija susilpnės, finansinė sėkmė nuo Skorpionų nusigręš. Tada išlaidos padidės, be to, daugeliu atvejų dėl to bus kalti patys Skorpionai. Siekiant išsaugoti stabilumą, teks apriboti brangiai atsieinančias pramogas ir atsisakyti stambių pirkinių. Labai tikėtina, kad 2019-aisiais Skorpionams neapsieis be finansinės paramos. Pagalbos patariama kreiptis į gimines, o ne draugus ar kolegas.

Šaulys

Nors pirmaisiais metų mėnesiais gali būti juntama šiokia tokia įtampa, Šaulio ženklo atstovai sugebės išspręsti visas finansines problemas ar net sėkmingai investuoti santaupas. Astrologai pataria šiuo laikotarpiu neprarasti budrumo: gali būti, kad teks susidurti su sukčiais, todėl tikrai nepatartina pasitikėti žmonėmis, žadančiais greitą uždarbį ir bandančiais įvairiais būdais išgauti pinigų. Labai tikėtina, kad pavasarį daugelis Šaulio ženklo atstovų sėkmingai kils karjeros laiptais ir užmegs naudingų pažinčių. 2019-aisiais astrologai pataria šauliams užsiimti labdara, mat už pagalbą kitiems bus atlyginta dvigubai.

Ožiaragis

Teigiamo Marso poveikio dėka metų pradžioje Ožiaragiai ims labiau pasitikėti savimi ir pradės produktyviau dirbti. Šiuo laikotarpiu astrologai pataria investuoti į savo buitį, pvz., pasidaryti remontą arba net susimąstyti apie naujo būsto įsigijimą. Metų viduryje rekomenduojama pradėti taupyti, nes darbo šiuo laikotarpiu gali sumažėti, todėl bereikalingos išlaidos gali privesti prie rimtų finansinių problemų. Pačioje 2019-ųjų pabaigoje Ožiaragiai pagaliau galės atsikvėpti nuo rūpesčių ir kaip reikiant pailsėti. Tai labai palankus metas vykti išsvajotų atostogų ir užmiršti visas buvusias negandas.

Vandenis

Saturno veikiami Vandeniai sugebės atskleisti savo sugebėjimus ir visas jėgas nukreipti į pajamų augimą garantuojančią veiklą. Finansiniu požiūriu, šio Zodiako ženklo atstovams metai bus išties sėkmingi: rasis naujų uždarbio šaltinių, todėl Vandeniai ne tik išsivaduos iš skolų ir nepatirs nepritekliaus, bet ir susitaupys pinigų norimiems pirkiniams. Visgi apie poilsį kitąmet teks pamiršti – ištisus metus Vandeniams nebus kada tinginiauti. Tikėtina, kad teks prisijungti prie projekto, per kurį užsimegs naudingų pažinčių ir pavyks pasididinti pajamas. Daugelis vandenių galės džiaugtis sėkmingomis investicijomis ir materialiniu suklestėjimu.

Žuvys

Žuvys kitąmet negalės pasigirti puikia sveikata, todėl ir dirbti seksis prasčiau nei įprastai. Astrologai pataria žūtbūt rasti būdą, kaip išlikti energingiems, kad pavyktų padidinti darbo našumą. Smuktelėjęs darbingumas atsilieps ir finansams. Dėl to gali grėsti papeikimas ar net atleidimas iš darbo. Visgi kiti metai nebus išskirtinai nesėkmingi: per dvylikos mėnesių laikotarpį tikrai išauš dienų, kai pavyks net labai sėkmingai išspręsti finansines problemas. 2019-aisiais Žuvims patartina vengti rizikos, neinvestuoti ir nesiimti abejotinų iniciatyvų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)