R. Antonovienė jau kuris laikas valgo daug daržovių, vaisių ir renkasi tik liesą mėsą. Taip pat moteris nepamiršo daug sportuoti.

„Šiuo metu atsikračiusi apie 50 kilogramų, tačiau aš to dar nejaučiu. Aš vis tiek įsivaizduoju, kad esu vis dar ta pati storulė. Man kažkaip sunku apsiprasti su tuo, nes viskas įvyko labai greitai“, – „KK2“ laidoje kalbėjo ji.

Rima Antonovienė

Mažai kas žino, kad pasiryžti sportuoti Rimai buvo labai sunku. Ne dėl valio trūkumo, o sveikatos. Pasirodo, dar vaikystėje moteris išgirdo, kad jei ji sportuos – mirs.

„Man nuo pat susirgimo epilepsija visą laiką buvo teigta, kad jei aš sportuosiu – mirsiu. Pritaikius vaistus vis tiek buvo sakoma, kad ėmusi sportuoti kartu pasiimčiau kelialapį į mirtį“, – LNK laidoje kalbėjo pašnekovė.

Rima labai drovėjosi eiti į sporto salę, nes bijojo patyčių.

„Aš bijojau patyčių, nes esu žinoma. Ir ne iš labai geros pusės“, – sako ji.

140 kilogramų svėrusi moteris pripažįsta, kad jai buvo sunku užlipti laiptais, nuolat duso, buvo sunku judėti, o per pilvą, kaip buvo teigiama laidoje, lovoje ji nebejautė ir savo vyro.

„Jis visą laiką sakydavo, kad geriau tu mirk nuo sporto, bet ne nuo lašinių“, – rėžė moteris.

Rima labai gėdijosi savo kūno, todėl susirgo depresija. Vido žmona net kurį laiką nesimaudė, nes nenorėjo matyti savęs nuogos veidrodyje.

Rima Antonovienė

„Man buvo depresija. Pavyzdžiui, neidavau į dušą. Žinoma, nusiprausdavau vietas, kur būtina higiena. Tačiau galvos esu neplovusi metus“, – prisipažino pašnekovė.

Nepaisant to, sporto salė išgydė visas senas Rimos ligas. Tiesa, atsirado naujas nemalonumas – atsikračius pusšimčio kilogramų, oda nesusitraukė, ji liko nukarusi.

„Nelinkiu nei pikčiausiam priešui išstorėti, o po to suplonėti ir likti su tuo odos pertekliumi. Čia tas pats lyg turėtum šiltą, drėgną kailį, kuris tave tempia ir tu jo niekaip negali atsikratyti“, – tikina ji.

O dar baisiau, anot Rimos, atrodo jos krūtys. „Krūtys jau nebe spanielio ausys, o takso ausys beliko. Visiškai ten nieko nebėra“, – laidoje guodžiasi pašnekovė.

Rimos tikslas yra sverti 65 kilogramus. Dabar ji sveria 90 kilogramų ir jaučiasi tiesiog puikiai. Moteris pasitiki savimi ir kelia daug naujų nuotraukų į socialiniu tinklus. O ateityje neatmeta galimybės apsilankyti pas plastikos chirurgus ir pasišalinti odos perteklių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)