Klubo vadovas Egidijus Einoris pasakoja, kad pirmuosiuose kalendoriuose atsidurdavo tik klubo narių turimi automobiliai, tačiau tęsiant tradiciją netrukus suprasta, kad vien jų automobilių kalendoriaus puslapiams papuošti neužteks.

„Todėl dabar fotografuojame ir klitų mūsų kolegų techniką“, – DELFI aiškino E. Einoris.

Šių metų kalendoriaus puslapiuose publikuotos fotografų Ilonos Daubaraitės, Vilhelmanto Sereikos ir Silvijos Pranauskės nuotraukos, taip pat – jaunų menininkų Astos Pakalnytės-Ancikės, Vidmanto Pėželio, Viktorijos Valentinavičiūtės ir Vladislavo Belyajevo (Rusija) darbai.

Šių metų kalendoriuje atsidūrė Gintauto Miškinio 1939 m. „Plymouth Special De Luxe 6 series“ modelis. Taip pat vietos atsirado retam, G. Miškiniui priklausančiam, 1922 m. laidos „Nash 681-7 Touring“ modeliui.

Puslapiuose yra ir prabangus 1956 m. „Lincoln Premiere“, ir 1963 m. „Cadillac Series Sixty-Two“ kabrioletas, ir 1965 m. laidos GAZ 21R, ir netgi Biržų autobusų parko senolis PAZ 672, pagamintas 1988 m. bei 1959 m. laidos „Opel Olympia Rekord“ bei daugelis kitų modelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)