„Kadangi kokius šešerius metus puošdavome dirbtinę eglutę, šiemet dar vasarą žinojau, kad puošime tik gyvą“, – šyptelėjo Gerda.

„Praėjusį šeštadienį išvažiavome su Andriumi ieškoti ir radome labai gražų kėnį. Grįžę jį puošėme abu kartu, nes Marko tąkart namuose nebuvo, jis buvo išvykęs su klase ekskursijoje“, – paaiškino ji.

Prie kuklios dirbtinės eglutės įpratusiems Žemaičiams šiemet į namus teko ne tik priimti didesnį Kalėdų medį, reikalaujantį daugiau erdvės, bet ir padidinti dekoracijų atsargas.

„Kadangi dirbtinė eglutė būdavo mažesnė, šįkart teko puošimo eigoje lėkti į parduotuvę girliandos ir papildomai nusipirkti žaisliukų, nes 2 metrų eglutei buvo tiesiog visko per mažai“, – DELFI išdavė pašnekovė.

Pasiteiravus, ką šiemet ji norėtų rasti po eglute, Gerda šypteli – didžiausia dovana jų šeimos laukia jau visai netrukus.

„Mums šios šventės ypatingos dėl to, kad kasdien gyvename šeimos pagausėjimo laukimu. Kažkaip visai nesvarbu, ką rasime po eglute, svarbiausia mūsų dovana dar tik laukia ateityje, pavasarį! Kai žinai, kokia dovana laukia, visos kitos dovanos nublanksta“, – tikino ji.

Andriaus ir Gerdos namuose siaučia ne tik vaikai, bet ir du katinai, kurie tik ir kėsinasi į žaliaskarę.

„Eglutę jau teko taisyti tris kartus per keturias dienas, nes po kiekvienos nakties randame ją keistai pasvirusią. Ta paslaptis mums aiški – tai Luna ir Umbro bandymai užkopti į viršūnę“, – nusijuokė „TV Pagalbos“ veidas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)