Ingredientai
Gaminimo eiga
Ali pasidalijo naudingais ir paprastais patarimais, kaip greitai ir teisingai išlydyti šokoladą, kad jis nesudegtų.
Prikaistuvyje išlydyti sviestą, nukelti nuo kaitros ir suberti į jį šokoladą. Maišyti, kol šokoladas ištirps.
Elektrinio plakiklio pagalba išplakti kiaušinius kartu su cukrumi iki purios masės. Nenutraukti plakimo ir po truputį supilti šokolado masę. Tada suberti miltus ir išplakti iki vientisos blizgios masės. Leisti gautai masei bent valandą pailsėti šaldytuve. Po to masę sudėti į konditerinį maišelį ir ja užpildyti keksiukų formelės iki vidurio. Tada įdėti po dvi šaldytas avietes ir jas vėl uždengti šokoladine mase. Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 9-10 minučių.
Šaldytas avietes sudėti į elektrinį smulkintuvą ir sumalti. Įberti cukraus pudros ir viską permalti. Malimo metu po truputį supilti grietinėlę ir pasiflorų tyrę. Viską sumalti iki vientisos masės.
Iškepusius pyragėlius patiekti karštus su ledais.
Skanaus!
Atsiliepimai