Štai šiais metais įvykusios skyrybos, kurios pramogų pasaulyje sulaukė išskirtinio dėmesio.

Mindaugo Kuzminsko ir šokėjos Eglės skyrybos

2017-ųjų liepos 6-ąją, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas susituokė su baleto šokėja Egle Andreikaite. Deja, jųdviejų santuokai nebuvo lemta tęstis.

Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, kad vienas iš mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa.
M. Kuzminskas

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešt, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės.

Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, kad vienas iš mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes", – viešai rašė vyras.

Dovydas Laukys išsiskyrė su žmona, aktore Marija Chlebopaševaite-Šviesa

Dalyvaudamas „X Faktoriuje“ Dovydas niekada neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą. Kalbas apie tai, kad jis turi žmoną, paversdavo juokais. Marija taip pat nėra linkusi atvirai pasakoti asmeninio gyvenimo detalių. Tačiau mergina tuomet galėjo patvirtinti – su Dovydu ji išsiskyrė ir yra nebe vyras ir žmona.

„Mes likome puikūs draugai ir kolegos. Supratome, kad šiuo metu užsiimti kūryba ir saviraiška mums pavyksta kur kas geriau nei puoselėti santykius. Nors ir nesame vyras ir žmona, esu dėkinga jam už visas patirtis ir pamokas. Jis talentingas, atkaklus ir labai darbštus žmogus, parodęs man, kas iš tiesų yra valia“, – tuomet gražių žodžių buvusiam sutuoktiniui negaili mergina.

Dovydas Laukys ir Marija Laukė

Išsiskyrė Natalija ir Sigitas Martinavičiai

Poros skyrybų drama į viešumą iškilo dar birželio pradžioje. Kauno verslininkas Sigitas Martinavičius tuomet pasakojo, kad jo gyvenimas virto tragedija. Ramybės jam tuomet nedavė ne tik skyrybų, bet ir baudžiamoji byla, kuri verslininkui buvo iškelta dėl neva įvykusio smurto artimoje aplinkoje prieš sutuoktinę.

Kaip DELFI sakė pats S. Martinavičius, nuo spalio 11 dienos jie jau oficialiai nebėra susituokę

„Taip. Skyrybų sutartis buvo patvirtinta teismo spalio 11 dieną“, – sakė DELFI pašnekovas.

Vyras patikino, kad galiausiai pavyko taikiai sutarti dėl visų klausimų. Pasiteiravus, kaip jis jaučiasi pasibaigus šiam gyvenimo etapui, žinomas vyras atsakė, kad jaučiasi iš tiesų laimingas.

„Gyvenimas tęsiasi“, – nedaugžodžiavo jis. N. Martinavičienė DELFI taip pat patvirtino įvykusias skyrybas, tačiau pridūrė, kad oficiali taikos sutartis įsigalios po 30 dienų ir tik tuomet jie bus oficialiai išsituokę.

Paulius Aršauskas antrą kartą išsiskyrė su mylimąja Egle Malinauskaite

Pauliaus Aršausko gyvenimą paženklino net dvejos skyrybos: su žmona ir drauge Egle. Dar šių metų vasarą išsiskyrę ir po konfliktų vėl susitaikę kriptomilijonieriumi prisistatantis Paulius Aršauskas ir jo mylimoji Eglė Malinauskaitė gruodžio pradžoje vėl pasuko skirtingais keliais.

Tai, jog pora nebesilanko renginiuose drauge, taip pat socialiniuose tinkluose nebematyti jų bendrų nuotraukų, pastebėjo poros sekėjai. Eglės ir Pauliaus draugystė prasidėjo dar šių metų pavasarį, kuomet P. Aršauskas nebuvo išsiskyręs su žmona Diana.

Pauliaus ir Eglės draugystė iširo vasarą, pora santykius ėmė aiškintis viešai. „Ji uždarė mane mano namuose ir taip bandė sulaikyti, kad nevykčiau į savo partnerio bernvakarį. Paslėpė pasą, apdraskė rankas. Bandė mane sulaikyti: per langą išmetė ne tik pasą, bet ir kompiuterį. Aš jai jokių priekaištų neturiu, tiesiog tegul nebesiartina prie manęs“, – dar liepą DELFI yra pasakojęs Paulius. Vaikino tvirtinimu, Eglei tuomet svarbiausi buvo materialūs dalykai.

„Jai svarbūs tik brangūs daiktai, restoranai ir pinigai. Ji visą laiką siekė mano pinigų, norėjo, kad duočiau mašiną, pirkčiau daiktus. Tokias barakudas aš permatau kiaurai“, – tikino Paulius.

Po kiek laiko Paulius buvo vėl susitaikęs su žmona, tačiau galiausiai su ja išsiskyrė.

Emma Hulse dramatiškai išsiskyrė su „vergu“

Laidos „Yra, kaip yra“ herojė, anksčiau pasakojusi, kad dėl savo gražios išvaizdos susiduria su problema susirasti darbą, išsiskyrė su savo vaikinu, kurį eteryje vadino „vergu“.

Tikrasis jos buvusio širdies draugo vardas – Mateusz. Anot Emmos, 26-erių metų vaikinas, kuris dirba aktoriumi, tapo psichiškai nestabilus, todėl jiedu pasuko skirtingais keliais.

„Išsiskyriau su vergu, nes jam pasimaišė protas ir Lietuvoje jo vos neišvežė į psichiatrinę. Jis daužė sienas, rėkė, mėtė daiktus. Anksčiau jis gyveno su manimi. Dabar ieškausi naujo buto“, – DELFI pasakojo ji. Nuo praėjusių metų kartu su Mateusz buvusi Emma sako, kad nuo pat pirmos jų pažinties dienos ji žinojo apie jo neva silpną psichinę būklę, tačiau, kaip tikina pašnekovė, ji siekė jam padėti.

Karolinos Meschino ir modelio Jono skyrybos

Socialinių tinklų garsenybė K. Meschino ir modelis J. Misevičius skirtingais keliais pasuko po daugiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Žinia apie skyrybas sklandė jau keletą savaičių, tačiau šią naujieną patvirtino pati Karolina, socialiniuose tinkluose paviešinusi trumpą ir aiškią žinutę. „Jau ilgą laiką viešojoje erdvėje nerimsta diskusijos apie mano ir Jono santykius.

Norėdama užkirsti kelią bet kokioms apkalboms bei klaidinančios informacijos sklaidai pranešu, kad jau kuris laikas su Jonu nesame pora. Kartu praleisti visi metai buvo gražūs ir kupini nuostabių akimirkų, vis tik, nesutapus mūsų interesams, nusprendėme pasukti skirtingais keliais. Taip pat pabrėžiu, jog šis tekstas yra mano vienintelis komentaras šia tema, tad labai prašau žiniasklaidos atstovų bei kitų interesantų susilaikyti nuo skambučių ar žinučių mano ir Jono adresu“, – tuomet skelbė ji.

Godos Alijevos ir Rolando santykių griūtis

Liepos mėnesį oficialiai su merginų grupės „69 danguje” nare Goda Alijeva išsiskyręs buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas Rolandas Alijevas viename DELFI interviu tikino, kad praėjęs sunkus etapas jam buvo kupinas iššūkių.

DELFI primena, kad G. ir R. Alijevai augina du vaikus. Pora susituokė 2009 metų liepos 25 dieną. Sutuoktiniai aukso žiedus sumainė Birštone, Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje.

„Turiu siuvyklą, kurią sukūriau nuo pat pagrindų, nuo sportinio ženklo sukūrimo, gaminome sportines aprangas ir darėme paslaugas kitiems. Savo buvusią žmoną aš stūmiau link verslo tam, kad ji išnaudotų visas galimybes, leidau gamintis drabužius pas save. O kadangi įvyko skyrybos, tai ir liko man. Tikiu, kad per tiek metų ji irgi žino kitus tiekėjus ir, matyt, visa tai darosi kažkur kitur“, – pasakojo R. Alijevas.

Elle Martin-Grigaitis ir Žilvinas Grigaitis

Prieš šešerius metus Australijoje susituokę Žilvinas ir Elle Grigaičiai pasuko skirtingais keliais ir nors skyrybų dokumentai nėra paruošti, pora jau metus negyvena kartu.

„Jis nėra sutvertas santuokai ir man gyvenimas su tokiu vyru nėra tinkamas. Visa tai yra tiesa“, – DELFI prasitarė Elle.

„Mes jau 12 mėnesių negyvename kartu. Jis mėgaujasi savo laisve ir vienišiaus gyvenimu Vilniuje, o tai man netinka. Aš užaugau itin katalikiškoje lietuvių emigrantų šeimoje ir tikrai tikiu santuoka. Tekėjau labai mylėdama po savo velionio vyro mirties. Dar ir dabar tikiu, kad susituokus žmones išskiria tik mirtis. Tiek pirmąkart, tiek antrąkart tekėdama tikėjau, kad tai amžiams. Tačiau dabar galiu drąsiai pasakyti, kad jis sudaužė mano širdį“, – DELFI sakė žinoma moteris.

Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis

Tai, kad byra G. Masalskio ir A. Stašaitytės santuoka, paaiškėjo po pačios poros viešo prisipažinimo socialiniame tinkle. „Brangūs draugai ir visi, kam tai gali būti įdomu. Mes su Asta Stašaityte nusprendėme skirtis. Nesugebėjome išsaugoti jausmų, abu nebematome prasmės būti kartu. Labai gaila. Bet juk patyrėme daugybę neįkainojamų gyvenimo akimirkų drauge ir auginame du nuostabius sūnus.

Labai prašome, padėkite mums patiems visa tai išgyventi ramybėje, neskaudindami komentarais ir užuojautomis, netrukdydami skambučiais ir klausimais. Verčiau palaikykite mus, radusius drąsos ieškoti sprendimų, harmonijos sau ir vaikams. Ačiū“, – socialiniame tinkle rašė Giedrius.

Monika Šedžiuvienė ir Andrius Šedžius

Andriaus Šedžiaus ir atlikėjos Monikos Šedžiuvienės drama ilgą laiką buvo visų dėmesio centre.

Monika sako, kad santuokoje su garsiu verslininku patyrė tikrų tikriausią pažeminimą, išdavystę ir neištikimybę. Netrukus pora būtų galėjusi švęsti šešerių metų santuokos sukaktį, tačiau jų laimė ilgai netruko. Šiandien ją labiausiai stebina vyro noras vaiką globoti pačiam, nors ji tam net nemato priežasčių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)