Gali atrodyti, kad gyvenimas juda spirale. Ir laikas nuo laiko turėsite pakilti į sekantį spiralės vingį, praplėsti ne tik galimybes, bet ir savo požiūrį, gebėjimus, atsirinkti tikruosius dalykus gyvenime. Metų pradžia – šiek tiek lėtesnio tempo.

Sausio 6 d. vyks dalinis Saulės užtemimas, todėl diena tiktų atsisakymui seno požiūrio, sustabarėjusių nuostatų ir buvusių nusivylimų.

Sausio pirmoji pusė tiktų rezultatų apmąstymui, naujų tikslų išsikėlimui.

Sausio 21 d. įvyks pilnas Mėnulio užtemimas, kuris prasidės Vėžio, o baigsis jūsų ženkle. Tad šią dieną svarbių susitikimų neskirkite, ji nėra palanki sandoriams, sutarčių pasirašymui.

Svarbiems sprendimams ir pasirinkimams jums tiktų trečioji sausio dekada nuo 22 d.

Vasario mėnesį, Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, darbai judės kiek lėčiau, tačiau tai metas, kai galėtumėte į situacijas pažvelgti plačiau, įvairiais kampais ir iš kitų pozicijos.

Kovo pirmoje pusėje, Saturnui viešint griaunamajame laipsnyje, galimi ir netikėtumai. Tad svarbu bus išlaikyti jums būdingą gyvenimo džiaugsmą ir optimizmą, o kai kam paieškoti ir naujų galimybių. Šį mėnesį sėkmingesnis metas nuo kovo 18 d. Ypač palankios draugystei ir meilei galėtų jums būti kovo 18–19 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle. Be to, iš jūsų ženklo iškeliavus Selenai, prasidės jums ramesnis ir stabilesnis laikotarpis, kai galėsite drąsiau ir ryžtingiau imtis būtinų žingsnių ir sprendimų.

Balandis jums – aktyvus ir energingas. Šį mėnesį jums tiktų posakis: „Jei ne dabar, tai kada?“.

O gegužę, Marsui keliaujant Dvynių ženklu, galimos ir netikėtos pažintys. Antroje mėnesio pusėje norėsis ryžtingesnių žingsnių ir sprendimų, tačiau šiomis dienomis palanku būtų šiuos žingsnius paderinti su kolegomis ir bendraminčiais. Galimas profesinis augimas, kilimas karjeros laiptais.

Tam progų kai kuriems Liūtams suteiks ir birželis. Svarbu atsiminti, kad progos pasitaiko, bet nesikartoja. Tad nesnauskite.

Liepos 2 d. įvyks pilnas Saulės užtemimas. Tai metas, kai reikėtų stiprinti imunitetą, kai praverstų atidumas buityje ir prie vandens, o auginantiems mažuosius, tai mėnuo, kai šaunu būtų kartu atostogauti. Juolab, kad liepos 16 –17 d. įvyks dalinis Mėnulio užtemimas, tad galite būti prieš gimtadienį gerokai emociškai jautresni, nei įprastai. Ir poilsis būtų laiku ir vietoje. Šį mėnesį kuo daugiau skirkite laiko artimiesiems, o kartu ir sau, atraskite naujas įdomias veiklas, skirkite daugiau laiko saviraiškai.

Rugpjūtis jums – kūrybos ir saviraiškos mėnuo, kai lengviau pelnysite pripažinimą ir įvertinimą, o atšventusiems gimtadienį – gali kilti naujų gerų idėjų. Tarpusavio santykiai taps šį mėnesį ypač svarbūs, juos kurdami negailėkite pastangų.

Rugsėjį kupini jėgų imkitės svarbių gyvenimo pokyčių ir sprendimų. Tai mėnuo, kai ieškantiems lengviau bus susirasti naują darbą ar papildomą finansinį šaltinį.

Spalį auginantys mokinukus rūpinsitės jų kūrybingu laisvalaikiu, skirkite laiko ir profesiniam tobulėjimui.

Lapkritis gali nustebinti netikėtais pasiūlymais ir naujomis galimybėmis, tačiau šį mėnesį reikėtų susilaikyti nuo nepamatuotos finansinės rizikos.

Gruodis jums žvaigždžių palankumo mėnuo, kai įgavę jėgų ir patirties, kupini energijos kursite savo ateitį. Kas siekdami aukštesnio įvertinimo darbe, o kas kurs ir gražesnį asmeninį gyvenimą. Šį mėnesį, belaukdami didžiųjų švenčių, atraskite gyvenimo džiaugsmą šiltame bendravime, draugų susitikimuose ir pelnydami, kad ir mažesnes, pergales.

Jautresnis metas – gruodžio 26 d. Žiedinio Saulės užtemimo metu kai kuriems norėsis susimąstyti apie tai, ką norėtųsi šiuose metuose palikti, o ką pasiimti į Naujuosius.

Šviesių jums minčių ir džiugių 2019 metų!