„Tiesą sakant, viskas įvyko gana spontaniškai. Nuvažiavau į specialią vaikų erdvę užsakyti gimtadienio šventės ir man buvo užduoti netikėti klausimai. Pavyzdžiui, kokia bus gimtadienio tema, spalva, ar reikia personažų ir t.t. Aš kažkaip dar nesu pratusi prie to. Kol neturėjau vaikų ir kitų mažųjų gimtadieniuose nelabai teko dalyvauti, tad net nežinojau, kaip visa tai organizuoti. Nepaisant to, viskas išėjo puikiai“, – džiaugiasi dvynukų mama, kuri savo mažylių šventei išrinko „Peliukų“ temą.

„Kadangi jie yra dvyniai, pamanėme, kad ši tema bus neutrali ir tiks abiem. Juo labiau, kad abu jie namuose turi nemažai skirtingų peliukų žaislų, o išsirinkus temą, toliau viskas išsirutuliojo natūraliai“, – šypteli pašnekovė.

Antrojo gimtadienio proga Kornelija ir Donatas gavo kaip niekad daug dovanų – tėvai ėmė net svarstyti, ar viskas tilps jų namuose.

„Mes dar net nespėjome išpakuoti visų dovanų. Svečiai prinešė išties jų labai daug, o mes, artimieji, savo vaikus pasveikinome dar anksčiau. Dėl dovanų kiekio nuogąstavome, kad vaikai nespės jomis pasidžiaugti, nes viskas užgriuvo vienu metu. Viena draugė mums patarė dalį dovanų paslėpti ir jomis vaikus pradžiuginti palaipsniui. Taip ir išėjo. Dabar balkone turime daug dar neišpakuotų siurprizų, laukiančių savo valandos. Tiesą sakant, mes net patys su Deivydu nežinome, kas ten mūsų laukia, todėl įteikinėti jas įdomu ir mums patiems“, – DELFI pasakojo dainininkė.

„Tiesą sakant, aš net nežinau, kaip mes dar telpame namuose. Neįsivaizduoju, kas bus, kai išpakuosime visas dovanas. Nebus, matyt, net praėjimo namuose. Vaikai džiaugiasi viskuo, jie po gimtadienio dar turi labai daug įspūdžių“, – džiaugiasi K. Zvonkuvienė.

Katažina tikina, kad visada atsižvelgia į bičiulių patarimus, kurios taip pat turi vaikų. Būtent į jų pavyzdžius įsiklausiusi žinoma moteris vaikams galėjo skirti išties įdomius žaislus.

„Kai yra du vaikai, protinga dovanoti žaislinį virtuvės komplektą. Mes gavome gana realistišką – su visais indais, puodais, keptuvėmis, įrankiais. Mūsų vaikai iki šiol negali šiuo žaislu atsidžiaugti. Atrodo, kad jų nėra namuose“, – juokauja ji.

Dainininkė sako esanti mama, kuri iki šiol džiaugiasi kiekviena nauja gyvenimo smulkmena, kurią jai dovanoja vaikai.

„Mes su Deivydu esame dar jauni tėveliai, kurie dar neturi didelės patirties būti tėvais. Ilgą laiką gyvenome be vaikų, šventėme, koncertavome ir linksminome kitus žmones, todėl dabar norisi, kad ir mūsų vaikams būtų įspūdžių, atsiminimų. Gimtadienis – puiki proga ne tik švęsti, bet ir susitikti su visais brangiausiais žmonėmis“, – tikina pašnekovė.

Antrojo Zvonkų dvynukų gimtadienio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)