„Taigi Kalėdos Vilniuje – pastebėjimai:

1. Padarėme eglutę, kuri gražiausia iš viršaus, tačiau bokštas uždarytas, o galėtume atverti, imti po 10 eurų, ir visi liptų daryti nuotraukų, būtų mini Eifelis, o pinigus kažkaip jau sugalvotume kur panaudoti.

2. Pernai Kalėdų miestelyje prie Katedros trūko stalų, šiais metais pastatė, bet pamiršo šiukšliadėžes, todėl dabar jie nukrauti vienkartiniais indais...

3. Vienkartiniai indai, kuriuos greit apskritai uždraus. Kodėl vokiečiai sugeba padaryti normalių molinių indų depozitinę sistemą visame mieste veikiančiose mugėse, o mes „ant 3 namukų“ nesugebame ir pilame karštą atvėsusį vyną į plastikinius puodelius?..

4. Kalėdų mugė Vilniaus geležinkelio stotyje – idėja labai gera ir graži, BET – ji neveikia. Neveikė per atidarymą, nes dar anksti, neveikė sekmadienio vakare (19 val.) – nes jau vėlu... Kam ta mugė veikia ir kada? O jei ir veikia, tai pasirodžius daugiau nei trims žmonėms išsyk nusidriekia eilės ir baigiasi koks nors produktas, nes oho kieeeek žmonių, nieko nespėjam. Lyg ne į mugę, kur reikia pardavinėti, susiruošė, o kaip parodoje pastovėt“, – rašė vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)