Laikas brangesnis už pinigus

Konferencijos metu „Maxima“ pristatė statistiką apie tai, kiek Kalėdoms planuoja išleisti lietuviai. Lapkričio mėnesio vykdytos apklausos duomenimis, 87 proc. Apklaustųjų teigė, kad šventes praleis su artimaisiais ir šeima. Net 64 proc. žmonių teigė, kad Kalėdos jiems yra labai svarbi šventė ir puiki proga praleisti laiką su šeima.

Daugiausiai apklaustųjų (40 proc.) teigė, kad šventiniam stalui šiemet planuoja išleisti nuo 51 iki 100 Eur.

Lapkričio mėnesį daroma klientų apklausa ir pagal tai atsižvelgiama į jų šventinius lūkesčius. 66 proc. pirkėjų teigė, kad jiems labai svarbu, jog maistas ant Kalėdų stalo būtų šviežias, ir net 80 proc. stengiasi, jog po švenčių netektų išmesti maisto.

Anot prekybos tinklo „Maxima“ personalo, šiemet, vykdant apklausą, išryškėjo tendencija, kad gyventojams svarbiau laikas nei pinigai, todėl jie linkę nemažai produktų ir patiekalų švenčių stalui įsigyti prekybos tinkluose.

Todėl prekybos tinklas spaudos konferencijoje pristatė tris šventinius stalus, kurių paruošimas pareikalavo skirtingų laiko sąnaudų – 12, 3 ir 1 valandų. Pirmasis stalas, anot „Maxima“ personalo, ruoštas iš pačių darbuotojų receptų. Antrasis – pasitelkiant prekybos centro konditerių, kepėjų ir kitų maisto ruošėjų maistą, kurį tereikia iškepti – pašildyti. Trečiasis stalas, vienos valandos paruošimui pareikalavęs, yra paruoštas iš jau pagaminto maisto „Maximos“ asortimento.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)