Nepaisant to, kad abi rankos buvo užimtos, 40-ies metų žmogaus teises ginanti advokatė ir visuomenės aktyvistė atrodė žavinga kaip visada. Be to, niekas nebūtų galėjęs pasakyti, kad ji nesirūpina vaikais – metukų Ella ir Alexanderiu.

Amal Clooney įvaizdį tą dieną puikiai papildė auliniai batai su gana aukšta platforma ir stilinga beretė. Dvynukai buvo aprengti džinsais ir apauti baltais šiuo metu madingais sportiniais bateliais. Abu buvo apsikabinę identiškus pliušinius meškučius.

Ant mažosios Ellos galvos buvo užmaukšlinta balta kepurė su įspūdingu bumbulu. Rankoje ji dar turėjo rudą lagaminėlį. Alexanderis buvo apvilktas juoda striuke.

Prisimenant, kaip nuostabiai Amal atrodė per 23-iuosius Jungtinių Tautų Korespondentų asociacijos apdovanojimus, ją tikrai būtų galima pavadinti bet kurių iškilmių puošmena.

Nuo tada, kai kiek daugiau nei prieš metus susilaukė puikių atžalų, daugiausia laiko George‘as ir Amal Clooney leidžia Europoje. Jiems tikrai nestinga sumanumo derinant tėvystę ir profesinę veiklą.

Praėjus vos keturiems mėnesiams nuo kūdikių gimimo G. Clooney didžiuodamasis pareiškė matąs, kaip reiškiasi vaikų asmenybės.

Duodamas interviu portalui „Extra“ aktorius patikino, kad jos sūnus – „tikras patrakėlis. To mažo rubuilio juokas nustelbia visus aplinkinius garsus.“

Filmo „Oušeno vienuoliktukas“ („Ocean‘s Eleven“) žvaigždė taip pareiškė, kad jo dukra jau dabar darosi panaši į motiną.

„Ella labai subtili ir žavinga, o jos didelės nuostabios akys labai primena Amal“, – sakė G. Clooney.

Balandį, kalbėdama su leidiniu „Vogue“, Amal prasitarė, kad vaikai jau bando tarti pirmuosius žodžius.

„Keletą kartų jau teko girdėti ir „mama“, ir „tėtis“ – sakė ji. G. Clooney dar patikslino, kad pirmas kūdikių ištartas žodis buvo „mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)