H. Berry trečiadienį dalyvavo 2019 m. „Pirelli“ kalendoriaus pristatymo vakare ir tapo viena ryškiausiai ant raudonojo kilimo spindėjusių įžymybių.

Ir ne vien todėl, kad vilkėjo įspūdingą pastelinių spalvų suknelę giliu skeltuku. Žvilgtelėjus į garsią moterį sunku patikėti, kad jai – 52-eji.

Lygi aksominė oda, sveiki ir žvilgantys plaukai, nepriekaištinga figūra, kurios galėtų pavydėti net perpus jaunesnės – atrodytų, aktorė prieš kelis dešimtmečius ėmė ir sustabdė laiką.

Pusę amžiaus nugyvenusi aktorė be įtemptos darbotvarkės dar spėja pasirūpinti ir dviem atžalom – 10-mete dukra Nahla ir 4-erių sūnumi Maceo. Tad kur slypi jos puikios išvaizdos paslaptis?

Žurnalui „Extra“ H. Berry yra atskleidusi, kad jos grožio ir jaunystės paslaptis – kaulų sultinys.

„Jame gausu kolageno“, – teigė aktorė. Jei kas nežino – kolagenas yra odos ir jungiamųjų audinių baltymas. Senstant organizmas gamina vis mažiau kolageno, todėl daug kas, rūpindamasis plaukų, odos, nagų, sąnarių ir kaulų sveikata, ima vartoti papildus.

H. Berry savo grožio eliksyrą verda pati. Aktorė pasakojo, kad kaulų parsineša iš mėsinės – juos gauna dykai, nes vis tiek būtų išmesti. Namuose aktorė apie 24 val. verda kaulus, o vėliau geria jų sultinį.

Kalbant apie visų moterų priešą celiulitą, aktorė su juo kovoja labai paprastai. Žurnalui „Cosmopolitan“ ji prasitarė, kad kūną šveičia kavos tirščiais, sumaišytais su kūno prausikliu. Tai skatina kraujotaką ir padeda lyginti odą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)