Ši poza dėl kelių priežasčių turėtų būti jūsų miegamojo repertuare. „Ji įprasta, bet suteikia galimybę sekso metu liesti ir bučiuoti įvairias kūno dalis“, – sakė jis.

Beje, ne vienam kyla klausimas – ar teisingai mylimės misionieriaus poza?

Misionieriaus poza ne be reikalo yra tokia populiari – jos metu vyras yra viršuje, galima intensyvus kontaktas akimis.

Kaip mylėtis misionieriaus poza: moteris guli ant nugaros, vyras – viršuje. Moteris gali sulenkti kojas – pojūčiai bus įvairesni.

Kaip paįvairinti misionieriaus pozą?

1. Pradėkite nuo įžanginių glamonių.

Atrodytų, tai savaime suprantama, bet neretai įžanginės glamonės pamirštamos ir iš karto einama prie pagrindinio veiksmo. J. Sendleris teigia, kad makšties lietimas malonus moteriai, taigi patartinas švelnus įsiskverbimas jo (ar jos) pirštais.

2. Nepamirškite krūtų ir spenelių.

Krūtys ir speneliai yra dvi iš jautriausių moterų erogeninių zonų. Lieskite, masažuokite, švelniai suspauskite – darykite tai, kas patinka partnerei, pataria daktaras, knygos „Ji pirma patiria malonumą“ autorius Ianas Kerneris.

3. Įtraukite į meilės žaidimus oralinį seksą.

Oralinis seksas prieš sueitį misionieriaus poza visada paįvairins seksualinį gyvenimą, sako J. Sendleris. Jis rekomenduoja vyrui suteikti partnerei malonumo oraliniu būdu, o paskui pereiti į misionieriaus pozą.

4. Pakoreguokite ritmą

Seksas – ne lenktynės (nebent turite mažai laiko ir skubate). Kaitaliokite judesių tempą – nuo lėtų prie greitų ir atvirkščiai, keiskite ir įsiskverbimo gylį – tai paįvairins stimuliavimą, aiškina I. Kerneris. Vyras gali judinti klubus ratu, o ne aukštyn-žemyn trajektorija, pataria mokslų daktarė, knygos „Naujoji sekso biblija“ autorė Jessica O‘Reilly.

5. Paįvairinkite misionieriaus pozą vibratoriumi.

Partnerė gali naudoti vibratorių, prieš partneriui įsiskverbiant. Jei tai abiem patinka, galimas dvigubas įsiskverbimas, teigia J. Sendleris: „Mylintis misionieriaus poza, partneris gali įvesti partnerei į anusą nedidelį vibratorių arba vibruojantį rutuliuką. Taip patiriami ryškesni pojūčiai – stimuliuojama didesnis dubens plotas, todėl veikiami visi erogeniniai audiniai, esantys moters dubenyje.“

6. Atsigulkite jai ant krūtinės.

Tai nedidelis įprastos pozos paįvairinimas. Taip ne tik jausitės (ir būsite) arčiau vienas kito, bet ir liečiantis krūtinėms abu partneriai patirs stipresnių pojūčių, teigia J. O‘Reilly. Be to, penis įeis į makštį kiek kitokiu kampu, klitoris irgi bus stimuliuojamas kitaip – visa tai irgi žada naujų potyrių.

7. Pabaigai – kūrybinga variacija.

Kai norisi misionieriaus pozos artumo, o tuo pačiu įvairovės, išbandykite šią pakoreguotą įprastos pozos versiją: įeikite į partnerę įprastai misionieriaus poza, tada pasisukite į šoną taip, kad dubuo liktų vietoje, krūtinė pasisuktų į vieną pusę, kojos – į kitą. Trumpai tariant, partnerio ir partnerės kūnai turi atrodyti tarsi X. Koks šio paįvairinimo privalumas? Unikalus įsiskverbimo kampas suteiks galimybę partnerei liesti partnerio sėdmenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)