Vaizdo klipo scenarijų atlikėjas drauge su „Scuare“ komanda Laurynu Mataičiu ir Laurynu Valkiūnu ėmė rašyti dar šių metų vasaros pabaigoje. Buvo iki smulkmenų detalizuota vizija, kokios spalvos ir nuotaika turi atsispindėti kūrinio vaizdo klipe. Tam idealiai tiko Kauno hidroelektrinės tiltas.

„Pirmąją iš dviejų filmavimo dienų ant hidroelektrinės tilto uždarėme eismą. Mums talkino du policijos ekipažai, filmavimo aikštelėje, spaudžiant minusinei temperatūrai, dirbo penkiolika žmonių. Filmavome intervalais, – septynias minutes kas penkiolika minučių“, – pasakojo klipo kūrėjai.

Tiesa, Junior A gerbėjai išvydo tik paskutiniąją vientisą („one-shot“) sceną, kurioje jis guli ant važiuojančio automobilio stogo.

„Kai grįžę pamatėm, kaip viskas atrodo su muzika, abejonių neliko. Turėjome būtent tai, ko ir norėjome – autentišką melancholiją“, – sako Laurynas V.

Vaizdo klipas:

Ketvirtasis EP – „Superglue“

„Corolla“ – pirmasis singlas iš jau ketvirto Junior A EP, pavadinto „Superglue“, kuris pasirodys jau visai greitai, sausio pradžioje. Kaip teigia pats atlikėjas, šis EP gimė per tris savaites, gyvenant pas draugus Saulių ir Beatą.

„Po išsiskyrimo su mergina ieškojau kur prisiglausti. Jiedu pasiūlė savo draugiją, sofą, paliko buto raktus ir iškeliavo ilsėtis. Per mažiau nei mėnesį jų namuose parašiau šias dainas. Esu jiems už tai be galo dėkingas. „Superglue“ – šešios dainos, kuriose sudėtos visos mano emocijos, išgyventos mąstant apie dvejus metus trukusią draugystę ir jos pabaigą.“

Corolla

Kūrinys „Corolla“ dar nė neišleistas jau susilaukė dėmesio iš „Spotify“ redaktorių. Daina įtraukta į „All New Indie“ grojaraštį greta tokių kūrėjų kaip Grimes, „Arctic Monkeys“, „The 1975“, Kaytranada ir pan. Visuose trijuose Junior A EP buvo dainų, susilaukusių tarptautinio dėmesio. Pirmajame tokiomis tapo „Sleep Machine“ ir „Simmah“, antrajame – „80’s“ ir „Paper Planes“, trečiajame „Zipper“.

„Labai džiaugiuosi, kad ir „Corolla“ jau kelia bangas. Labai stipriai pradėjau, tad išlaikyti kartelę man tikrai svarbu ir kol kas, rodos, man tai visai neblogai sekasi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)