112
Kitas

2 Motina arba Gintaro ir sidabro turtai (vasario 2 d. – kovo 5 d.)

Ateitį jie pranašaudavo, remdamiesi geomantija – atsitiktine tvarka mesdavo kauliukus, kurie sudarydavo linijas ir strėles. Susidariusias linijas ir strėles suskirstydavo trimis lygiais, taip susidarydavo 12 figūrų, iš kurių vėliau buvo sudarytas afrikietiškas horoskopas.

1 Tėvas arba Baobabo medis (sausio 4 – vasario 1)

Sėkminga diena: ketvirtadienis

Pažeidžiamos vietos: kepenys ir tulžies pūslė

Juslė: uoslė

Stichija: oras

Sėkmingi mėnesiai: sausis ir gegužė

Medis: baobabas

Spalva: žalia

Svarbiausi bruožai: sąžiningumas, atlaidumas, mąslumas

Šis Zodiako ženklas glaudžiai susijęs su Saule ir su šviesa. Šie žmonės ganėtinai stabilūs, sąžiningi, teisingi, viską apgalvojantys. Daugelis kreipiasi į juos patarimų, jais pasitiki. Turite verslumo gyslelę, be niekada nelipsite žmonėms per galvas.

Kartas jums pasiutusiai sekasi, tik jums priimtiniau remtis savo stipriosiomis pusėmis, o ne kliautis sėkme, jūs nusiteikę daug triūsti.

Esate lyg uola kitiems žmonėms, pasitikite savimi ir savo įsitikinimais. Jums reikia paisyti savo norų ir kažką daryti sau.

Sveikata

Jums labai svarbu mankštintis, kad atsikratytumėte įtampos, kurią esate linkę kaupti savyje. Rinkitės aktyvesnes sporto šakas, kad galėtumėte nuleisti garą, pvz., ilgus pasivaikščiojimus, tenisą, plaukimą, taip pat pilates, jogos pratimus su giliu kvėpavimu.

112
Kitas

2 Motina arba Gintaro ir sidabro turtai (vasario 2 d. – kovo 5 d.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)