Kad artėja didžiausios metų šventės suvokiame tada, kai prekybos centrai pradeda puoštis, radijo stotys jau suka kalėdinį garso takelį. Nemėgstu to bėgimo iš parduotuvės į parduotuvę. Nekenčiu grūstis ir stovėti eilėse... Nemėgstu to įtempto šurmulio ir lengvos panikos žmonių akyse. Todėl viską stengiuosi susiplanuoti iš anksto.

Šiandien pakalbėkime apie geriausias drauges. Ką dovanoti joms, kai nori parodyti, jog jos be proto svarbios? Juk tas, kurios visada yra šalia, bent kartais norisi nustebinti ir parodyti, jog draugystė yra vienas svarbiausių dalykų. Štai kelios stilingos idėjos, kurios tiks kiekvienai moteriai!

Lūpų dažai. Klasika. Tinka kiekvienai. Net ir tai, kuri retai pasidažo lūpų dažais, juos gauti yra malonu, netgi, sakyčiau, kaip tik tai, kurios retai pasidažo. Juk tuomet suteikiama proga tai daryti dažniau!

Stilinga interjero detalė. Esu įsitikinusi, kad moters namai gali pasakyti labai daug apie jų savininkę. Todėl privalu rūpintis ne tik savo išvaizda, bet ir savo namų jaukumu. Įdomūs paveikslai, spausdinti plakatai ir modernūs rėmeliai vienu rankos mostu pagyvina aplinką. Pati neseniai kūriau savo naujų namų interjerą ir puikiai žinau, kaip net ir mažiausios detalės gali viską apversti aukštyn kojomis arba tiesiog papildyti.

Papuošalas. Tu tikrai žinai, koks yra tavo geriausios draugės stilius. Minimalistinis? Modernus? Klasikinis? O gal šiek tiek provokuojantis? Padovanok papuošalą, kuris padės jai dar labiau pražysti!

Kelionė į SPA. Geriausia dovana – laikas kartu. Na, bent jau man. Skubančioms ir užsiėmusioms moterims dažnai trūksta laiko. Laiko sau ir laiko draugams. Todėl kelionė į SPA gali būti tobula dovana jai ir tau!

Dienoraštis. Dabar labai populiarėja taip vadinamieji „Dėkingumo žurnalai“, juose kiekvieną dieną rašai, už ką šiandien esi dėkingas, kokie, nors ir smulkūs, bet nuostabūs dalykai įvyko per visą dieną. Juk kartais visi pamirštame, kiek daug turime, o toks žurnalas gali būti ne tik puiki dovana, bet ir tarsi asmeninis terapijos seansas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)