DELFI susisiekė su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove spaudai, kuri papasakojo, kad pareigūnai išsiaiškino daugiau kraupaus įvykio aplinkybių.

Pasirodo, kad žuvęs vyras gimęs 1986 metais, jis dirbo pavežėtoju „eTransport“ įmonėje.

Įvykio vietą apžiūrinėjusiems pareigūnams kilo įtarimų, kad automobilyje buvo sprogimas. Todėl buvo iškviesti antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai, jie apžiūrėjo automobilio liekanas ir įvykio vietą. Antrinių sprogmenų nebuvo rasta. Tačiau ir išminuotojams įtarimų sukėlė automobilio durelės - jos kiek išsilenkę į išorę, lyg jas būtų išpūtęs mašinos viduje įvykęs sprogimas.

Ekspertai išsiaiškino, kad automobilio salone tikrai įvyko sprogimas. Kaip policija DELFI pasakojo, automobilyje įvyko sprogimas dėl kurio transporto priemonė nuvažiavo nuo kelio ir atsirėmė į medį.

DELFI primena, kad ketvirtadienį, 7.56 val., Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus r., Rukainių sen., kelyje ties Balelių kaimu, atvira liepsna dega automobilis.

8.27 val. viduje buvo rastas apdegusio žmogaus kūnas.

Pasak ugniagesių, automobilis „Toyota Prius“ buvo nuvažiavęs nuo kelio, atsitrenkęs į medį ir sudegęs kartu su viduje buvusiu žmogumi.

Tiriamos įvykio aplinkybės.

Papildyta 17.14 val.

Su DELFI susisiekė „eTransport“ įmonės direktorius Virginijus Kukalis, jis redakciją informavo, kad sudegęs automobilis nepriklauso jo įmonei. Vyras teigė, kad nelaimėlis dirbo su savo arba nuomojamu automobiliu prisiklijavęs jo įmonės magnetines platformas.

V. Kukalis pasakojo, kad žuvęs vyras paskutinį savo užsakymą darė Lapkričio 27 d. 1 val.