Viena geriausių Lietuvos tinklininkių pelnė 15 taškų ir buvo antra pagal rezultatyvumą savo ekipoje.

V. Makauskaitė po rungtynių džiaugėsi, kad Ostravos komanda, nepaisant nesėkmių serijos Čekijos čempionate, sugebėjo mobilizuotis ir parodyti charakterį.

„Džiaugiuosi, kad turiu galimybę žaisti prieš kitas Europos komandas CEV varžybose. Dar labiau džiaugiuosi, kad sugebėjo grįžti į rungtynes ir padaryti savo darbą. Susitvarkėme su padavimu, sumažinome savo klaidų skaičių ir laimėjome.

Austrės dalyvavo Čempionų lygos atrankoje, todėl turėjo psichologinį pranašumą, nes jau šiemet dalyvavo tokio pobūdžio varžybose, – pasakojo V. Makauskaitė. – Atsakomosioms rungtynėms reikės dar labiau susikoncentruoti ir mažinti savo klaidas.

Mūsų komanda gana jauna ir ši pergalė buvo svarbi psichologiškai. Čekijoje turime per daug nesėkmių ir tikiuosi, kad šis laimėjimas padės grįžti į pergalių kelią ir labiau pasitikėti tiek savimi, tiek viena kita. Mano forma šiek tiek nestabili, nes krūvis didelis ir rungtynių daug, bet praėjusiu maču asmeniškai esu patenkinta“.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos gruodžio 6 dieną Austrijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją