Šie ženklai mato dalykus tokius, kokie jie yra, o ne tokius, kaip kažkas nori jiems įteigti. Jų niekas negali apvynioti aplink pirštą, nes jie puikiai orientuojasi, kad vyksta su jais ir aplink juos. Tam, kad sugebėtum pasinaudoti šiais ženklais, reikia būti tikru genijumi. Svarbiausia, kad jie be sąžinės graužimo moka pasakyti „ne“.

Skorpionas

Skorpionai ir patys puikiai sugeba manipuliuoti, todėl nesileidžia pagaunami tais pačiais kabliukais, kokiais gaudo kitus. Jie puikiai išmano proto žaidimus ir kitas manipuliavimo gudrybes. Be to, Skorpionai labai aiškiai nustato ribas. Jei kažkas bando juos pastūmėti daryti tai, ko daryti jie nenori, Skorpionai iškart atsitraukia.

Jautis

Jautis neketina daryti to, ko daryti nenori, todėl nėra prasmės net bandyti jį priversti. Šio ženklo atstovų valia geležinė. Jautis moka pasakyti tvirtą „ne“. Bet kokiu atveju Jaučiai turi įgūdžių formuluoti įvairias nuomones, tad jei kažkas peržengia jų interesų ribas, jie su džiaugsmu atsisako tai daryti!

Jie taip pat nepasiduoda bendraamžių ar visuomenės nuomonės spaudimui. Jautis visada jaučiasi savo likimo šeimininku!

Mergelė

Jei kas nors bandytų manipuliuoti Mergele, pamatytų, kad Mergelė jį strategiškai aplenkė 5 žingsniais. Mergelės niekada aklai nepasikliauja kitų žmonių patarimais ar prašymais. Jos turi turėti galimybę pasverti visus „už“ ir „prieš“ ir susidaryti savo pačių nuomonę.

Mergelės visada leidžia suprasti, kad pačios nori kontroliuoti savo gyvenimą, todėl priversti jas daryti tai, ko jos nenori, praktiškai neįmanoma!

Ožiaragis

Ožiaragiai ne tik patys atsispiria manipuliatoriams, bet ir apgina nuo jų kitus. Ožiaragiai ne tik priešinasi jų įtakai, bet ir ją įveikia. Su Ožiaragiais geriausia bendrauti atvirai ir nuoširdžiai.

Liūtas

Su Liūtais reikia elgtis geruoju bei juos gerbti – jie to reikalauja. Šio ženklo atstovams labai nepatinka, kai juos apgaudinėja ir jais naudojasi, todėl jie retai tampa manipuliatorių aukomis. Liūtas rimtai vertina savo prioritetus ir rūpinasi savimi. Jei turite paslėptų motyvų, Liūtas juos iškart įžvelgs.

Avinas

Niekas nesugeba atitraukti Avino nuo jo ambicijų ir to, ką jis nori daryti! Jei Avinas kada netyčia ir leidosi išnaudojamas artimo žmogaus ar kokio kito asmens, antrą kartą ant paties grėblio jis niekada nebeužlips.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)