„Asmeninį mano gyvenimą būtų galima apibūdinti kaip atsiskyrėlišką, – sakė J. Carrey, remiantis „Daily Mail“ publikacija. – Labai daug laiko praleidžiu vienas, bet man patinka būti vienam, taigi, viskas puiku. Gal kai kam tai atrodo keista, bet aš mėgaujuosi tokia galimybe.“

Kad ir kaip J. Carrey patiktų vienatvė, jis, kaip pats užsiminė, anaiptol neatsisakė žmonių draugijos, rašoma portale „People“.

„Mėgstu skaityti, piešti, dirbti prie skulptūrų, – vardijo aktorius, paklaustas, ką veikia laisvalaikiu. – Be to, aš su kai kuo susitikinėju.“

Galima tik priminti, kad anksčiau J. Carrey buvo susituokęs su aktore Melissa Womer. Jų santuoka truko nuo 1987 iki 1995 metų. 1987 metų rugsėjį porai gimė duktė Jane. Ji yra vienintelis J. Carrey vaikas. 2012 metais Jane dalyvavo JAV populiariame televizijos šou „American Idol“.

Vėliau, 1996 metų rugsėjį, J. Carrey vedė filme „Bukas ir bukesnis“ („Dumb and Dumber“) kartu nusifilmavusią aktorę Lauren Holly. Ši santuoka, deja, netvėrė nė metų.

Keletą paskesnių metų J. Carrey bičiuliavosi su aktore Renee Zellwegger. Kurį laiką jiedu buvo net susižadėję, tačiau ir šiam ryšiui nebuvo lemta tęstis. 2005 metais J. Carrey susipažino su aktore Jenny McCarthy ir kaipmat užmezgė romantinius santykius. Vis dėlto 2010 metais poros keliai išsiskyrė.

Vienintelė moteris, su kuria J. Carrey nuo tada artimai bendravo, kiek žinoma, buvo Cathriona White. Bendra judviejų istorija prasidėjo 2012 metais, tačiau 2015 metais ir jai buvo lemta nutrūkti, mat C. White buvo rasta negyva – mirusi nuo medikamentų perdozavimo. Per moters laidotuves J. Carrey buvo vienas iš nešusiųjų jos karstą.

Po C. White mirties savo emocinę būseną J. Carrey nusakė tardamas, kad yra „giliai nuliūdintas brangiosios Cathrionos mirties. Ji buvo išties miela ir trapi Airijos gėlė – per daug gležna šitai dirvai. Mylėti ir būti mylimai jai buvo užvis svarbiausia.“

2016 metų rugsėjį aktorius buvo apskųstas teismui kaip neva nesmurtinės C. White mirties kaltininkas. Tokio turinio tvirtinimai buvo pareikšti vien teisiškai C. White vyru lig tol buvusio Marko Burtono ir motinos Brigid Sweetman.

B. Sweetman ir M. Burtonas teigė, kad vaistų, nuo kurių C. White mirė, parūpino J. Carrey, be to, jis, esą, tai padarė žinodamas, jog moteris linkusi į depresiją ir jau anksčiau yra bandžiusi žudytis. Tarsi to būtų maža, kaltinančioji pusė taip pat nurodė, kad J. Carrey užkrėtė C. White trimis lytiniu keliu plintančiomis ligomis, apie kurias moteris nieko nežinojo.

2017 metais J. Carrey apskundė savo kaltintojus, tvirtindamas, kad teisminis procesas buvo inicijuotas siekiant savanaudiškų tikslų. Aktorius taip pat išplatino pranešimą, kuriame paneigė bet kokią savo kaltę dėl C. White mirties.

„Tai siaubinga gėda. Galėčiau paprasčiausiai susitarti su to žmogaus advokatu, tačiau kai kuriomis gyvenimo akimirkomis tiesiog būtina stoti į akistatą su pasaulio blogiu ir ginti savo garbę, – rašoma pranešime. – Negaliu toleruoti šio žiauraus bandymo pasinaudoti manimi arba moterimi, kurią mylėjau.

Cat problemos prasidėjo gerokai prieš mums susipažįstant, o liūdna jos baigtis, kad ir kaip būtų gaila, buvo proceso, kurio niekas negalėjo suvaldyti, išdava. Nuoširdžiai viliuosi, kad išauš diena, kai nebebus bandoma iš šito pasipelnyti, o [Cathriona] lai ilsisi ramybėje.“
2018 metų vasarį J. Carrey pareikšti kaltinimai buvo atmesti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)