Nors T. Narkevičiaus kelias į sėkmę ir buvo vingiuotas, jis mielai prisimena vaikystę, kuomet drąsus berniukas visiškai nejautė scenos baimės ir mielai joje šokdavo bei dainuodavo. Šiandien jis prisimena, kad tuomet klausėsi „Keistuolių teatro“, kitų populiarių atlikėjų bei pasiėmęs gitarą ją brazdindavo.

Pastebėję sūnaus talentus tėvai pasiūlė jam sudalyvauti „Tele-bim-bam“ kūrėjos Neringos Čereškevičienės organizuojamose atrankose į grupę. Vaikinas nusišypsojo prisiminęs, jog būdamas vos šešerių jau laikė save žvaigžde ir turėjo savą įsivaizdavimą, kas tai yra.

„Man tai buvo scena, kelionės, stovyklos, bet labiausiai įsiminiau visą gyvenimą, kuris ėjo šalia. Visa tai buvo koncertai Palangoje, nors nelabai supranti, kas tas grįžtamasis ryšys. Tai buvo nuolat besisukantys bėgiai, nors nelabai turi progos atsipalaiduoti ir nelabai viską supranti. Tai buvo šou ir geras laiko praleidimas. Kodėl aš vis dar esu scenoje? Man patiko joje būti“, – prisiminė tiesioginės DELFI TV konferencijos dalyvis.

Jis sakė, kad nuo pat mažens neturi scenos baimės ir vienoje scenoje buvo net su maestro Vytautu Kernagiu. Tačiau vos baigus mokyklą atsirado savęs ieškojimas ir jis netrukus išvyko į Didžiąją Britaniją. „Buvo vajus ir daugelis išvykdavo kur nors mokytis, bet man atrodo, kad ten gyventi buvo liūdna. Turbūt ir su aplinka nepasisekė ir padariau teisingą pasirinkimą ir nelikęs ten“, – samprotavo pašnekovas.

Kurį laiką jis kūrė pasislėpęs po skirtingais pseudojimais, apkeliavo nemažai šalių ir turėjo galimybę kurti elektroninę muziką, kuri jo repertuare labai keitėsi.

„Išvykau į Berlyną turėdamas daug laisvo laiko ir ambicijų. Tai geras laikas suprasti savo mastelį. Lietuvoje, jei darai kažką bent šiek tiek geriau nei kiti, gali būti pastebėtas. Užsienyje kitaip“.

Paklaustas apie hitu tapusį kūrinį „Tu maivais“ jis sakė, kad iki tol daugiausiai rašydavo anglų kalba, nors pačioje pradžioje ir kurdavo lietuviškai. „Galite paklausti bet kurio atlikėjo. Sunku kurti lietuviškai. Ir aš turbūt pradėjau rašyti lietuviškai tik dėl to, kad buvau Berlyne. Jei būčiau buvęs Lietuvoje, turbūt vis dar būčiau rašęs angliškai. Tokio žanro lietuvių kalba kūrinį aš seniai norėjau parašyti“, – kalbėjo jis apie kūrinį, kurį dabar galima išgirsti ir ką tik pasirodžiusiame albume. Tiesa, albumas „Pick up line“ dienos šviesą išvydo gana neįprasta mobiliojo telefono forma.

Pasak DELFI TV studijos svečio, tai yra ir telefonas, tačiau kartu ir laikmena, kurioje bus sudėta ir papildoma informacija. Pirmąkart tokių telefonų pasirodys tik aštuoni. Vėliau jis planuoja bendradarbiauti su kitais menininkais ir sukurti daugiau tokios neįprastos formos albumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)