Apie 3 val. Klaipėdos ir Pylimo gatvių sankryžoje vairuotojus tikrindami pareigūnai pastebėjo „Opel Zafira“ automobilį, kuris įvažiavo į gatvę, kurioje vyksta eismas viena kryptimi.

Jauna vairuotoja padarė Kelių eismo taisyklių pažeidimą, nes nežino miesto kelių ir galimai užsižiūrėjo į gausias policijos pajėgas. Kaip pareigūnai teigė, jei mergina nebausta, bus išrašyta vos 15 eurų bauda.

Iškart po pirmosios pažeidėjos pasirodymo buvo sustabdytas laikinosios automobilių nuomos bendrovei „CityBee“ priklausantis automobilis „Toyota“, kuri vairavo jaunas vyras. Jo akivaizdžiai rodomas jaudulys sudomino pareigūnus, dėl to buvo nuspręsta patikrinti piliečio blaivumą. Iš kelių bandymų užsieniečiui pavyko tinkamai įpūsti į alkoholio matuoklį, kuris galiausiai parodė lengvą girtumą – 0,47 prom.

Paaiškėjo, kad jaunas vyras atkeliavo iš Omano ir Lietuvoje šiuo metu studijuoja. Visgi, jam už neapdairų poelgį reikės atsakyti.

Kelių policijos pareigūnai džiaugiasi, kad pažeidėjų mažėja ir neblaivūs piliečiai stengiasi nesėsti prie automobilio vairo.